İlk Çocuğuna Hamile Olan Ayça Erturan Delta Varyantına Yakalandı

İlk Çocuğuna Hamile Olan Ayça Erturan Delta Varyantına Yakalandı
Hamile olan genç ve başarılı oyuncu Ayça Erturan’ın delta varyantı koronavirüse yakalanması sevenlerini ve hayranlarını korkuttu.

Son zamanlarda ülkemizde yeniden tırmanışa geçen koronavirüs yine gündemin ilk sıralarındaki yerini aldı. Birden çok varyantı ortaya çıkan ve insanları yeniden korkutmaya başlayan koronavirüs sebebiyle ne yazık ki ölümlerde de artış başladı. Her gün açıklanan koronavirüs oranlarında görülen artış ünlü ünsüz pek çok insanı etkilerken başarılı oyuncu Ayça Erturan da koronavirüse yakalandı. Ünlü oyuncu Ayça Erturan koronavirüsün delta varyantına yakalandığını duyururken hamile olması ünlü ismin endişesini daha da artırdı. Magazin basınında ve sosyal medyada yer alan haberlerle bir anda gündemin ilk sıralarında yerini alan Ayça Erturan’la ilgili gelişmeleri özellikle sevenleri ve takipçileri yakından takip etti. Sağlık Bakanlığının yaptığı aşılama kampanyasında ilk doz aşısını yaptırdığını ve ikinci dozu beklediğini açıklayan ünlü oyuncu sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak hem kendisinin hem de bebeğinin sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Hamile Olan Ayça Erturan Açıklama Yaptı

Dizi ve sinemaların aranılan ve ünlü oyuncusu Ayça Erturan geçtiğimiz günlerde koronavirüsün delta varyantına yakalandığını duyurmuştu. Hamile olan ünlü oyuncunun bu açıklaması endişelere sebep olurken yine ünlü oyuncu koronavirüs aşısının ilk dozunu olduğunu açıklamıştı. Ayça Erturan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “ilk doz aşımı yaptırmış, ikinci doz zamanını bekliyordum. Fakat virüs hızlı davrandı. Genel durumum iyi. Bebek de iyi. Doktorumun takibindeyim” ifadelerini kullandı. Bu açıklama üzerine özellikle aşılamanın önemine değinen ünlü oyuncu durumun daha iyi anlaşılması için ikinci bir açıklama yaptı.

İkinci Açıklama Geldi

Ünlü ve başarılı oyuncu Ayça Erturan daha sonra özellikle bebeğinin durumuyla ilgili endişeler üzerine yeni bir açıklama yaptı. Ayça Erturan açıklamasında “genel durumum ve bebeğin durumu gayet iyi. Biz koronavirüs hadisesini atlattık. Ben delta varyant pozitiftim. Ben aşı sayesinde daha kolay atlattığımı düşünüyorum. İkinci dozumu olmak üzereyken sırtımdan yakaladı beni. Size akıl vermek gibi olmasın fakat hala aşı olmadıysanız, bilimsel makaleleri okuyun, videoları izleyin. Kulaktan dolma bilgilerle hareket etmeyin. Ben bunun çok daha kolay atlatmamı aşıya bağlıyorum” ifadelerini kullandı. Bu açıklamalar üzerine ünlü oyuncunun takipçileri ve sevenleri rahat bir nefes aldı.

28-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar