Oyuncu Ayça Erturan’ın Bebeğinin Cinsiyeti Belli Oldu

Oyuncu Ayça Erturan’ın Bebeğinin Cinsiyeti Belli Oldu
Oyuncu Ayça Erturan ile eşi Oğulcan Kırca’nın dünyaya gelecek bebeklerinin cinsiyeti belli oldu. Çift haberin ardından çok şaşırdı.

Magazin dünyasında zaman zaman gündeme gelen evli çiftlerden biri olan ve mutluluklarıyla parmakla gösterilen Ayça Erturan ile Oğulcan Kırca’nın dünyaya gelecek bebeklerinin cinsiyeti belli oldu. 2014 yılında evlenen ve o günden bu güne kadar mutlu bir birliktelik yaşayan çiftin geçtiğimiz günlerde bir bebekleri olacakları açıklanmış ve çift bu haberi sevdikleriyle tatlı bir sürprizle paylaşmışlardı. Dünyaya gelecek bebeklerinin ultrason görüntüsünü paket yaparak sevdiklerine gönderen çiftin bu düşüncesi bir anda magazin basınında gündem olmuştu. Aradan geçen haftaların ardından bu sefer de çiftin dünyaya gelecek bebeklerinin cinsiyeti belli oldu. Bebeğinin cinsiyetini öğrenen oyuncu Ayça Erturan ise oldukça şaşırdı ve bunu hiç beklemediğini dile getirdi.

Hiç Beklemiyordum

2014 yılında evlenen Ayça Erturan ile Oğulcan Kırca çiftinin dünyaya gelecek bebeklerinin cinsiyeti belli oldu. Geçtiğimiz haftalarda hamile olduğunu öğrenen oyuncu Ayça Erturan bebeğinin cinsiyetinin ne olduğunu sevenleriyle paylaştı. Kendi YouTube kanalından bu haberi sevdikleri ve takipçileriyle paylan oyuncu Ayça Erturan “kızımız olacak, hiç beklemiyordum. Kesin oğlan falan diyordum evde. Hamileliğimi öğrenmemden daha büyük şok geçirdim. O kadar emindim ki erkek olduğuna… Gerçekten çok şaşkınım” ifadelerini kullandı. 37 yaşındaki oyuncu Ayça Erturan geçtiğimiz haftalarda hamile olduğunu eşine farklı bir şekilde söylemişti. Oyuncu karnına babacığım buradayım yazarak eşinin karşısına çıktığını belirtmişti. Bu olayın ardından ünlü çiftin sevenleri ve takipçileri çifti tebrik yağmuruna tuttu. Bizde ünlü çiftin dünyaya gelecek bebeklerine şimdiden hayırlı ve sağlıklı bir ömür diliyoruz.

İnsan Ne Yapacağını Bilemiyor

Eşinin tatlı sürpriziyle baba olacağını öğrenen Oğulcan Kırca bu büyük şaşkınlığın ardından yaptığı açıklamada duygularını dile getirmişti. Oğulcan Kırca “insan hayatı boyunca beklediği bir şeyin haberini alınca ne yapacağını bilemiyor” ifadelerini kullanmıştı. Bu olayın ardından çift sevdiklerine içinde bebeklerinin ultrason görüntüsü olan bir kutu göndermişlerdi. Çift paketi gönderdikleri Yıldız Çağrı Atiksoy, Birce Akalay, İbrahim Büyükak, Hande Soral, Şükrü Özyıldız, Ebru Cündübeyoğlu, Sarp Akkaya ve Müge Boz’un da aralarında bulunduğu sevdiklerine gönderdikleri paketin açılını ise kayda alarak arkadaşlarının vereceği tepki merak etmişlerdi.

04-07-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar