Ünlü Oyuncu Aydan Şener Ekranlara Geri Dönüyor

Ünlü Oyuncu Aydan Şener Ekranlara Geri Dönüyor
Çalıkuşu dizisinin Feride'si birçok projede yer alan ve başarıdan başarıya koşan ünlü ve güzel oyuncu Aydan Şener yeniden ekranlara dönüyor.

Türk sinema, dizi ve televizyon dünyasının en ünlü isimlerinden biri olan ve yer aldığı projelerdeki başarısıyla her daim adından söz ettiren ünlü oyuncu Aydan Şener uzun bir aradan sonra yeniden ekranlara dönüyor. Son olarak Menajerimi Ara Dizisinde konuk oyuncu olarak yer alan tescilli güzellerden Aydan Şener özellikle Reşat Nuri Güntekin’in televizyona uyarlanan ve yayınlandığı dönemde büyük ses getiren ve daha sonra yeniden çekilen Çalıkuşu dizisinde canlandırdığı Feride karakteriyle hafızalara kazınmıştı. Daha sonra birbirinden başarılı pek çok yapımda yer alan Aydan Şener bir dönem ekranlara ara vermişti. Ünlü isim bugünlerde bir televizyon programıyla anılmaya başlandı. Aydan Şener’le Hafta Sonu Keyfi adlı programın çok yakında seyirciyle buluşacağı öğrenildi.

Aydan Şener’le Hafta Sonu Keyfi

Televizyon ekranlarının gelmiş geçmiş en başarılı oyuncularından biri olan ünlü isim Aydan Şener yeniden ekranlara dönüyor. Aydan Şener’le Hafta Sonu Keyfi adlı programla ekrana dönecek ve seyirciyle buluşacak olan programı ünlü yapımcı Yüksel Aman sosyal medya hesabından bir paylaşımla duyurdu. Aman paylaşımında “Aydan Şener’le Hafta Sonu Keyfi çok yakında” ifadelerini kullandı. Ünlü isim Aydan Şener’de sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı ve paylaşımında “hadi gelin birlikte güzel anılar biriktirelim” ifadelerini kullandı. Ünlü ismin programını yapacağı kanalın adı bilinmezken programın bayram sonrası yayına girmesi bekleniyor.

Aydan Şener Kimdir?

Pek çok yapımda yer almasına karşın adını daha çok Çalıkuşu dizisindeki Feride karakteriyle duyuran ünlü ve güzel isim Aydan Şener 1963 yılında Kilis’te dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından 1981 yılında katıldığı güzellik yarışmasında Türkiye Güzeli seçilmiş ve yine aynı yıl yapılan Miss World güzellik yarışmasında Türkiye’yi temsil etmiştir. Kısa bir süre mankenlik yapan Aydan Şener daha sonra dizi ve sinema filmlerinde yer almaya başlamıştır. Yer aldığı ilk proje 1981 yılında yayınlanan Bay Alkollü Takdimimdir adlı dizidir. Oyuncu daha sonra pek çok yapımda yer almıştır. Bu yapımlar arasında

·         Küçük Ağa

·         Çalıkuşu

·         Utanç Yılları

·         Yeniden Doğmak

·         Samanyolu

·         Fatih – Harbiye

·         Yol Palas Cinayeti

·         Hayatın İçinden

·         Gül ve Diken

·         Zühre

·         Bir Aşkın Bittiği Yer

·         Yüzleşme

·         Hicran

·         Mühürlü Güller

·         Masum Değiliz

·         Fikrimin İnce Gülü

·         Kalbimdeki Deniz

·         Menajerimi Ara bulunmaktadır.

28-04-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar