Aydan Şener Menajerimi Ara’ya Konuk Oluyor

Aydan Şener Menajerimi Ara’ya Konuk Oluyor
Türk Sinemasının ve dizilerinin güzel ve usta oyuncusu Aydan Şener Star Tv’de yayınlanan Menajerimi Ara’ya konuk oluyor.

Star Tv ekranlarında Pazar akşamları ekrana gelen ve bu sezon başlayan ve özellikle sosyal medyada çokça konuşulan ve takipçisi olan Menajerini Ara dizisine yeni bir ünlü isim konuk oyuncu olarak katılıyor. Şu ana kadar birbirinden ünlü isimleri konuk oyuncu olarak kadrosuna dahil eden Menajerimi Ara önümüzdeki hafta yayınlanacak bölümünde bu sefer Türk sinemasının en ünlü isimlerinden birini konuk ediyor. Çalıkuşu adlı dizi filmle gönüllerde taht kuran ve bu güne kadar pek çok yapımda rol alan güzel ve usta oyuncu Aydan Şener önümüzdeki bölümde Star Tv’nin Menajerimi Ara dizisine konuk oluyor. Seyirciyi etkileyecek bir hikaye ile diziye dahil olan ünlü oyuncu Ego Ajans’ta yaşanacak olayların tam içinde yer alırken kendisini özleyen seyircisiyle de hasret giderme fırsatını yakalamış olacak.

Aydan Şener Menajerimi Ara’da

Bu sezon Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşan uyarlama dizilerden biri olan ve oyuncu kadrosunda Barış Falay, Ahsen Eroğlu, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ayşenil Şamlıoğlu gibi oyuncuların yer aldı diziye önümüzdeki hafta ünlü oyuncu Aydan Şener konuk oluyor. Dizinin 28 Mart tarihinde yayınlanacak bölümünde konuk oyuncu olacak olan Aydan Şener Türk Sinemasının en güzel ve en ünlü oyuncularından biri olarak tanınıyor. Çalıkuşu filmi ile tanınan ve ardından pek çok yapımda rol alan güzel oyuncu uzun bir zamandır ekranlardan uzak duruyordu. Güzel oyuncu Menajerimi Ara’ya konuk olacağını sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu. Güzel oyuncu paylaşımında “özlem giderelim” ifadelerini kullandı.

Aydan Şener Kimdir?

Çalıkuşu Filmi ile ünlenen ve o zamandan itibaren seyircinin çok yakından tanıdı Aydan Şener 1 Mart 1963 yılında Kilis’te dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa atılan Aydan Şener ilk olarak 1983 yılında Küçük Ağa dizisiyle oyunculuğa başladı. Daha sonra hepsi birer başyapıt olan Çalıkuşu, Yeniden Doğmak, Samanyolu, Fatih Harbiye gibi yapımlarda rol aldı ve başarıdan başarıya koştu. Güzel oyuncu daha sonra aşağıda yer alan pek çok yapımda rol aldı.

·         İki Kız Kardeş

·         Gül ve Diken

·         Zühre

·         Gölge Çiçeği

·         Tutku

·         Hicran

·         Ay Işığında Saklıdır

·         Kumru

·         Bir Aşkın Bittiği Yer

·         Yüzleşme

·         Hüznün Yüzü

·         Ah Nalan Ah

·         Nefes Alamıyorum

·         Mühürlü Güller

24-03-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar