Ünlü Oyuncu Burcu Altın Setlere Döndü

Ünlü Oyuncu Burcu Altın Setlere Döndü
Ünlü ve güzel oyuncu Burcu Altın yakında yayın hayatın başlayacak olan TRT Dijital’de yayınlanacak Metaformoz dizisinde Filiz karakterine hayat verecek.

Yakında yayın hayatına başlayacak olan TRT Dijital hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Birbirinden değişik ve çarpıcı birçok yapının seyirciyle buluşacağı platform yerli içeriklere daha çok ağırlık veriyor. Şimdiden birçok yapım platformun yayına gireceği gün beklerken seyircilerde bu yapımları heyecanla bekliyor. Bu yapımlardan biri olan ve Primo Film tarafından hazırlanan Metaformoz adlı projede seyircinin merakla beklediği yapımlardan biri olarak dikkatleri çekiyor. Murat Onbul’un yönetmen koltuğunda oturduğu yapımda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizide yer alan isimlerden biri de uzun zamandır seyirciden ve ekranlardan uzak kalan güzel oyuncu Burcu Altın. Bugüne kadar pek çok yapımda yer alan Burcu Altın yakında yeniden seyirciyle buluşacak.

Burcu Altın Metaformoz’la Ekranlara Dönüyor

Beni Böyle Sev, Tozkoparan adlı yapımlar adını geniş kitlelere duyuran başarılı ve güzel oyuncu Burcu Altın yeniden ekranlara dönüyor. Uzun zamandır uzak kaldığı seyircisine TRT Dijital’de yayınlanacak Metaformoz adlı projeyle kavuşacak olan oyuncu dizide otoriter bir karakter olan Filiz karakterine hayat verecek. İlk sezonu 10 bölümden oluşması planlanan dizinin çekimleri halen devam ediyor. Can Nergis, Hazım Körmükçü, Tansu Taşanlar, Faik Ergin, Emel dede, Ercan Özdal, Ahmet Varlı, Mira Sude Güneş be Egemen Yavuz’un rol aldığı dizi bir dram ve aile dizisi olarak dikkatleri çekiyor. TRT Dijital’in iddialı yapımları arasında gösterilen ve şimdiden merakla beklenen Metaformoz uzun zaman sonra Burcu Altın’ın yeniden setlere döneceği bir proje olacaktır.

Burcu Altın Kimdir?

Bugüne kadar pek çok yapımda yer alan genç ve güzel oyuncu Burcu Altın 13 Eylül 1984 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitiminde oyunculuk öğrenimi gören Burcu Altın bugüne kadar pek çok üst düzey yapımda yer almıştır. Genç ve güzel oyuncunun yer aldığı yapımlar arasında, Evlat Olsa Sevilmez, Seksenler, Menajerimi Ara, Gamonya: Hayaller ülkesi, Tozkoparan, Düğüm Salonu, Badem Şekeri, Kaçın Kurası, Eğlendirme dairesi, Beni Böyle Sev, Sudan Bıkmış Balıklar, Huzurum kalmadı, Babam Sağ Olsun, Öğretmen kemal, Rina ve Kırık Kalpler yer almaktadır.

18-03-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar