Fox Tv’nin Yeni Dizisi Mahkum’a Ece İrtem Katıldı

Fox Tv’nin Yeni Dizisi Mahkum’a Ece İrtem Katıldı
Fox Tv’nin bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek yeni dizisi Mahkum’un kadrosuna Ferda karakteri olarak genç oyuncu Ece İrtem dahil oldu.

MF Yapım tarafından yabancı bir diziden uyarlanan ve bu akşam ilk bölümüyle ekrana gelecek Mahkum Dizisi heyecanla bekleniyor. Oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Mahkum aynı zamanda dizinin akan hikayesine uygun olarak yeni karakterleri kadrosuna dahil etmeye de devam ediyor. Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya, Melike İpek Yalova gibi ünlü isimlerin rol aldığı dizinin kadrosuna genç ve yetenekli oyunculardan Ece İrtem dahil oldu. Bir Cumhuriyet Savcısı’nın hayatını ve masumiyetini ispat etmesinin hikayesini anlatan Mahkum’da genç oyuncu Ece İrtem, Ferda karakteri olarak yer alacak. Dizide ikiz kardeşlerden biri olan Savaş’ın yasak aşk yaşadığı sevgisi olan ferda aynı zamanda yasadışı işler yaman biri olarak seyirci karşısına çıkacak. Dizinin ilk bölümü bu akşam saat 20.00’da ekrana gelecek.

Mahkum Dizisi Ferda Kimdir?

MF Yapım tarafından hazırlanan ve Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak olan Mahkum dizisi ilk bölümüyle bu akşam ekrana geliyor. İdealist bir Cumhuriyet Savcısı’nın onur ve masumiyet mücadelesini anlatacak dizi de Onur Tuna başrol oynarken bir başka başrol ise İsmail Hacıoğlu oldu. Diziye yeni katılan Ece İrtem ise, İsmail Hacıoğlu’nun canlandırdığı ikizlerden biri olan Savaş’ın, yasa dışı işler yapan ve yasak ak yaşayan sevgilisi Ferda karakterine hayat verecek. Oyuncunun dizide 4 bölüm olarak planlanan hikayesi seyircinin ilgisine ve hikayeye göre belirlenecek. Ancak Ece İrtem diziye şimdilik 4 bölüm olarak dahil oluyor. Oyuncunun dizide göstereceği performans oldukça merak ediliyor.

Ece İrtem Kimdir?

Genç ve yetenekli oyunculardan olan ve Mahkum Dizisi ile el sıkışan oyuncu Ece İrtem 5 Ocak 1991 yılında Sivas’ta dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Yaşar Üniversitesi Opera/Şan Ana Sanat Dalı Bölümünden mezun olan Ece İrtem oyunculuğa yönelerek Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde oyunculuk eğitimi almıştır. İlk oyunculuk tecrübesini Kaçak Gelinler adlı yapımla gerçekleştiren Ece İrtem daha sonra birçok yapımda rol almıştır. Bu yapımlardan bazıları şunlardır; Bay Yanlış, Yeni Gelin, Payitaht Abdülhamit, Kertenkele Yeniden Doğuş, Paramparça, Şeref Meselesi, O Hayat Benim, Kaçak Gelinler.

Mahkum dizisi bu akşam 1. Bölümüyle saat 20.00’daFox Tv’de.

14-12-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar