Ünlü oyuncu çifte şok eden sahtekarlık suçlaması!

Ünlü oyuncu çifte şok eden sahtekarlık suçlaması!
Ekranların sempatik oyuncularından olan ünlü çift internette yaşadıkları bir olayla şoke oldular. Ünlü çift hiç beklemedikleri bir anda sahtekarlıkla suçlandı. İşte detaylar…

Ekranların sevilen oyuncularından Aylin Kontente ve Alper Kul koronavirüs sürecinde evlerinde çektikleri videolarla takipçilerine eğlenceli dakikalar yaşatıyorlar. Show Tv'nin sevilen programı Güldür Güldür kadrosunda yer alan ve aynı zamanda mutlu bir evlilikleri olan Aylin Kontente ve Alper Kul çiftinin internet ortamında başlarına gelen durum ise yok artık dedirtti. Ünlü çift çektikleri videoları video paylaşım sitesi Youtube'a yükleyince sahtekarlık suçlamasıyla karşı karşıya kaldılar. Yaşadıkları durumu anlatan Alper Kul, olayın nasıl geliştiğini ve nasıl suçlandıklarını espirili bir dille anlattı.

Alper Kul: Ne yapacağız, kime anlatacağız?

Aylin Kontente ve Alper Kul çifti ekranların en sempatik oyuncularından. Sevilen çift aynı zamanda sosyal medyada da oldukça aktif. Evlerinde eğlenceli videolar hazırlayan çift bu videoları instagram ve Youtube kanallarından yayınlıyor. Karantina günlerinde çektikleri ve Youtube yükledikleri bir video sebebiyle başlarına gelen olayı Alper Kul, "Aylin'le çektiğimiz videolar var. Youtube enterasan bir yer, o videoları magazin sayfaları bizden önce yüklüyor 500 bin falan izleniyor. Biz koyunca birkaç bin izleniyor. Youtube en koyduğumuz içeriği "taklit ediyorsunuz" diye sahtekarlıkla suçladı ve bizi attı. Ne yapacağız? Kime anlatacağız? Telefona kimse çıkmıyor, ilk oraya koymak lazımmış" cümleleriyle anlattı.

Biraz haddimizi aştık!

Ünlü çift yaşadıkları olayı komik bir şekilde anlatırken, çektikleri videolar da takipçileri tarafından çok beğeniliyor. Karantina döneminde evlerde sosyal medya takip oranı da bir hayli yükseldi. Ünlü çift ise bugünleri eğlenceli videolar çekerek değerlendiriyor. Koronavirüs salgınıyla ilgili de konuşan Alper Kul, "Bu durumdan sonra daha küçük bir hayat kurulabilir. Tarım, ekip biçme yapılabilir. Kaynakları tasarruflu kullanmak, elektriği, suyu, gıdayı nasıl kullanacağımızı hepimizin öğrenmesi gerek. Biraz haddimizi aştık doğaya karşı" ifadelerini kullandı. Aylin Kontente ve Alper Kul çifti 2012 yılında evlenerek mutlu bir yuva kurdular. Birbirlerine olan sevgilerini her fırsatta dile getiren ünlü çiftin 2 çocuğu var.

07-05-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar