Ünlü oyuncu Deniz Çakır’ın nikah tarihi belli oldu

Ünlü oyuncu Deniz Çakır’ın nikah tarihi belli oldu
Sinema ve dizilerin sevilen ve başarılı oyuncusu Deniz Çakır iki yıldır birlikte olduğu sevgilisiyle nikah masasına oturuyor.

Bugüne kadar pek çok dizide ve sinema filminde rol alan ünlü ve başarılı oyuncu deniz çakır bir süredir ekranlardan uzak duruyor. İnternet yayın platformları için çektiği diziler ve sinema filmlerinin dışında televizyon kanalları için uzun bir süredir bir projede yer almayan ünlü oyuncu ayrıca özel hayatında da gözlerden uzak bir hayatı tercih ediyor. Ünlü oyuncu uzun süredir birlikte olduğu geçtiğimiz aylarda evlenmeye karar vermiş ve bu yolda adımlar atmışlardı. Ünlü oyuncunun nikah tarihi konusunda ise uzun bir süredir bir belirsizlik vardı. Magazin basını ve sosyal medyada yer alan haberlere göre ünlü oyuncu Deniz Çakır sonunda kendini dünya evine sokacak nikah tarihini belirledi. 2 yıldır aşk yaşadığı ekonomist Bilgehan Baykal ile evlilik kararı alan Deniz Çakır’ın nikahı İstanbul’da kıyılacak.

10 Eylül’de Kemerburgaz’da

Ünlü oyuncu Deniz Çakır yaklaşık 2 yıldır birlikte olduğu ve geçtiğimiz aylarda evlenme kararı aldığı sevgilisi ekonomist Bilgehan Baykal ile evlilik tarihini belirledi. Dizi ve film sektörünün başarılı isimleri arasında yer alan ünlü oyuncu iki yıldır Bilgehan Baykal ile bir aşk yaşıyordu. Uzun süre evlenecekleri yönünde haber yapılan oyuncu sonunda bu haberleri doğruladı ve 10 Eylül tarihinde nikah için gün aldı. Ünlü oyuncu Deniz Çakır ve Bilgehan Baykal’ın düğün ve nikahlarının birçok ünlülünün nikahına da ev sahipliği yapan Kemerburgaz’da kıyılacağı öğrenildi. Bir kır düğünü isteyen ve davetlilerinin istediği gibi eğlenmesini tercih eden çift Kemerburgaz’da bulunan ve daha önce Taner Ölmez – Ece Çeşmioğlu ve Başak Gümülcinelioğlu – Çağrı Çıtanak çiftinin nikahlarının da kıyıldığı yeri tercih etti. Çiftin nikah için şimdiden hazırlıklara başladığı öğrenildi.

Deniz Çakır Yapımları

Bugüne kadar pek çok yapımda rol alan ünlü oyuncu Deniz Çakır’ın yer aldığı yapımlar arasında birçok üst düzey yapım bulunuyor. Ünlü oyuncu bugüne kadar, Kadın İsterse, İki Arada Aşk, Avrupa Yakası, Evet Benim – İşte Benim, Yaprak Dökümü, İffet, Muhteşem Yüzyıl, Yasak, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Vurgun, Masumiyet, Aslında Özgürsün, 40, Kaka Si ve Ya Sonra bulunmaktadır.

24-07-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar