Ünlü Oyuncu Emre Karayel’in Bebek Sevinci

Ünlü Oyuncu Emre Karayel’in Bebek Sevinci
Ünlü oyuncu Emre Karayel ve Gizem Demirci çiftinin beklenen bebeği bugün dünyaya geldi. Dünyaya gelen bebeğe Can adı verilirken bebek ve annenin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Son günlerde ünlüler dünyasından gelen vefat haberleri magazin basını ve sosyal medyada fazlasıyla yer almıştı. Adeta ölüm haberlerinin tüm gündemi belirlediği bu sürece sonunda bir ara verildi ve ünlüler dünyasından mutlu bir haber geldi. 9 yıl gibi uzun bir birlikteliğin ardından geçen yıl evlenen oyuncu Emre Karayel ile Gizem Demirci çiftinden mutlu bir haber geldi. Geçtiğimiz aylarda bir bebek beklediklerini açıklayan çiftin bebekleri sonunda dünyaya geldi. Ünlüler dünyasının son günlerdeki kötü geçen günlerine mutlu bir haberle ara veren bebek sevinci hem çifti hem de sevenleri ve yakın arkadaşlarını heyecanlandırdı. Emre Karayel ile Gizem demirci çiftinin bir erkek bebekleri dünyaya geldi. Hastaneden yapılan açıklamada ise bebeğin ve annesinin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Can Bebek Dünyaya Geldi

9 yıl gibi bir birliktelikten sonra geçtiğimiz yıl evlenmeye karar vererek dünya evine giren Emre Karayel ve Gizem demirci çiftinin bekledikleri bebek dünyaya geldi. Hastanede sezaryenle gerçekleştirilen doğum sonrasında bebeğin ve anne Gizem Demirci’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Hastane odasında eşi ve oğluyla birlikte poz veren ünlü oyuncu Emre Kareyel “Can, sağ salim sağlıkla dünyaya geldi. Çok mutluyuz. Baba oldum ben” ifadelerini kullandı. 3.5 kilo ağırlığında ve 50 cm boyunda olan bebeğe çift Can adını verdi. Dünyaya gelen oğluna Fenerbahçe forması giydirdiği gözlenen Emre Karayel ve Gizem demirci çiftinin bu mutlu haberinin sosyal medyadan paylaşımı sonrasında kısa sürede 30 binden fazla beğeni aldı. Çiftin takipçileri bu paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tuttu.

Bebeği Sette Öğrendi

Uzun yıllar birlikte olduktan sonra evlenmeye karar veren ancak koronavirüs sebebiyle ertelenen düğünü geçen sene yağan ve aile içinde yapılan bir törenle evlenen Emre Karayel ve Gizem Demirci çifti evlendikten sonra bebek beklediklerini açıkladılar. Bu olayı sette öğrendiğini açıklayan Emre Karayel “İzmir’de setteydim. Gizem bir arkadaşıyla gidip test yaptırmış. Bilmediğim bir numaradan arandım. Arkadaşı ben doktorum size bir şey söylemek durumundayım deyince panikledim. Sonra baba oluyorsun dedi, ayaklarımın altına sünger konmuş gibi oldum. İsmi Can olacak. Abim koydu. Benim de gönlümden geçen isim Can’dı” ifadelerini kullandı. 

26-01-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar