Ünlü Oyuncu Hande Subaşı’nın Yeni Dizisi Belli Oldu

Ünlü Oyuncu Hande Subaşı’nın Yeni Dizisi Belli Oldu
Kanal D ekranlarında yayınlanacak Baht Zamanı adlı dizinin cast çalışmaları devam ediyor. Güzel oyuncu Hande Subaşı’nın da dizide rol alacağı öğrenildi.

Sezon bitiyor ve şu sıralar televizyon kanalları final yapacak dizilerle, sezon finaline girecek dizilerin yerine yayın akışına koyacakları yeni yapımları ve tekrar yapımları planlamakla meşgul. Kanallar zor ve stratejik düşünmek zorundalar çünkü yaz sezonunda elde edecekleri başarı eylül yayın dönemi içinde belirleyici oluyor. Bu sebeple yaz sezonunda yayına girmesi planlanan diziler için ince eleyip sık dokunan bir çalışma yapılıyor. Kanallar ve yapım şirketleri tüm mesailerini şu sıralar bu sebeple yaz sezonunda ekrana gelecek yapımlara ayırıyorlar. Kanal D ekranlarında yaz sezonunda başlaması planlanan yaz sezonu dizilerinden olan Baht zamanı da bu dizilerden biri. Dizi romantik komedi türünde olacak ve seyirciyi etkilemeye çalışacak. ARC Film tarafından hazırlıkları süren dizin cast çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dizinin oyuncu kadrosu için yapım şirketi başarılı oyuncu Hande Subaşı ile anlaşmaya vardı.

Baht Zamanı!

Kanal D ekranlarında yaz sezonunda başlaması beklenen ve cast çalışmalarında hızlı davranan dizilerden biri olan Kalp Yarası güzel oyuncu Hande Subaşı ile el sıkıştı. Pek çok yapımda rol alan güzel oyuncu başrollerinde Aytaç Şaşmaz ve Cemre Baysel’in rol aldığı dizide yer alacak. Yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli’nin oturduğu ve Mayıs başında sete çıkması planlanan dizi seyirci tarafından da heyecanla bekleniyor. Son olarak Hekimoğlu dizisinde rol alan genç ve yakışıklı oyuncu Aytaç Şaşmaz’ın başrolünde yer alacağı dizi özellikle genç kitlenin merakını çekmiş durumda. Kanalın da yaz sezonunda en iddialı olduğu yapım olan Baht Zamanı romantik komedi türünde ele alınacak ve eğer başarılı olursa yeni sezonda da devam edecek.

Hande Subaşı Kimdir?

Kanal D ekranlarında yayınlanacak Baht Zamanı adlı dizide rol alacak olan güzel oyuncu Hande Subaşı 1984 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesinde tamamlayan güzel oyuncu 2005 yılında katıldığı Miss Turkey Güzellik Yarışmasında birinci seçilmiştir. Bugüne kadar pek çok yapımda yer alan oyuncunun rol aldığı yapımlar şunlardır. Adak, Kuşdili, Elveda Rumeli, Gelecekte Bir Gün, Güneşi Gördüm, Elde Var hayat, Anadolu Kartalları, Düşman kardeşler, Merhamet, Diriliş Ertuğrul, Propaganda.

29-04-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar