Melisa Aslı Pamuk, Kırmızı Oda dizisinde

Melisa Aslı Pamuk, Kırmızı Oda dizisinde
Gerçek hikayelerden yola çıkılarak hazırlanan Kırmızı Oda dizisi izleyiciden rağbet görünce OGM Pictures yapımı dizi yeni isimler takviye etmeye başladı.

Birbirinden farklı yarışma programıyla ön plana çıkan TV8'nin gerçek hikâyelerine dayanan dizisi Kırmızı Oda, reytinglerdeki başarısını sürdürüyor. Hal böyle olunca final yapan dizilerden oyuncu transfer etmeye devam ediyor. Son olarak Gerçek Hayat dizisinde oynayan Melisa Aslı Pamuk. Kırmızı Oda dizisine katıldı. Hayranları ünlü oyuncunun Kırmız Oda’da hangi karakter canlandıracağını merak ediyor. Şimdi detaylar

Melisa Aslı Pamuk, Kırmızı Oda dizisinde

Gerçek Hayat dizisiyle yıldızı parlayan Melisa Aslı Pamuk, dizinini final yapmasıyla bir süredir hiçbir yapımda görev almıyordu. Gerçek hikayelerden yola çıkılarak hazırlanan Kırmızı Oda dizisi izleyiciden rağbet görünce OGM Pictures yapımı dizi yeni isimler takviye etmeye başladı. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin yaşam öykülerini içeren eserinden uyarlanan Kırmızı Oda’nın kadrosuna başarılı oyuncu Melisa Aslı Pamuk da katıldı.

Kırmızı Oda dizisinde hangi karaktere hayat verecek?

Acun Ilıcalı’nın patron olduğu tv8 kanalı daha çok yarışma programlarıyla dikkat çekiyor. Tv8’in dizi sektöründe yer almasını sağlayan yapımlardan biri olan ve yayınlanan tüm bölümleriyle reytinglerin zirvesinde yer alan Kırmızı Oda’ya otuz beşinci bölümde Melisa Aslı Pamku dahil oldu. Güzel yıldız,  35. Bölümden itibaren katıldığı Kırmızı Oda’da 'Mitra Şerifi' karakteri ile izleyici karşısına çıkacak.

Sır küpü Mitra

İranlı bir baba ve Türk bir annenin kızı olan Mitra çözülmesi zor bir muammadır.  Çileli kadının hayatı; Tahran, Berlin, Paris ve İstanbul dörtgeninde sürüp gitmiştir. Felsefe eğitimine devam ederken konservatuvara da katılmıştır. Marifetli ve bir o kadar da gizemli biri olan Mitra, pek çok özelliğinin yanında profesyonel olarak kanun çalmaktadır. Mitra’nın kliniğe gelmesiyle olaylar farklı yönde gelişmeye başlar ve hikayesindeki gizem çözüldükçe sakladığı büyük sır ortaya çıkacak. Mitra’nın gelişi Doktor Hanım’ı olduğu kadar izleyiciyi de derinden etkileyecek ve klinikte dengeler bir kez daha değişecek. Canlitv platformu olarak Mitra karakterini canlandıracak Melisa Aslı Pamuk’a yeni dizisinde başarılar diliyoruz.

Melisa Aslı Pamuk Kimdir?

1991 Hollanda doğumlu güzel oyuncu 14 yaşında modelliğe başladı. Amsterdam Üniversitesinde okurken katıldığı güzellik yarışmasında birinci oldu ve Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde "Temel Oyunculuk" dersleri aldı.

Rol aldığı yapımlar :

2020 – Gerçek Hayat (Tv dizisi)  

2015 - Kara Sevda (TV Dizisi)

2014 - Ulan İstanbul  (TV Dizisi)

2014 - Her Sevda Bir Veda (TV Dizisi)

2014 - Kurt Seyit ve Şura (TV Dizisi)

2012 - G.D.O. Karakedi (Sinema Filmi)

2012 - 2013 - Yer Gök Aşk (TV Dizisi)

29-04-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar