Ünlü Oyuncu Kedileri Yüzünden Darp Edildi!

Ünlü Oyuncu Kedileri Yüzünden Darp Edildi!
Dizi ve sinema dünyasının aranılan ismi Hülya Şen kapısının önünde kedi beslediği gerekçesiyle apartman yöneticisi tarafından darp edildi. İşte detaylar!

Dizilerin ve sinema filmlerinin aranılan yardımcı kadın oyuncularından ünlü tiyatrocu ve oyuncu Hülya Şen’i bilmeyeniniz yoktur herhalde. O kadar çok yapımda o kadar kritik karakterleri canlandırdı ki kendisi bile sayısını unutmuştur. Ayrıca başarılı oyuncu Hülya Şen canlandırdığı karakterleri adeta yaşadı ve karşıdaki seyirciye de bu karakteri en başarılı şekilde geçirdi. Ünlü isim özel hayatında ise tam bir hayvan dostu olarak bilindi. Sokak kedileri dendi mi ilk akla gelenlerden biri oldu. Sokakta yaşayan kedileri adeta kendi kedisi gibi yedirdi içirdi. Kışın soğukta kalmasınlar diye evine aldı. Başarılı oyuncu ayrıca evinde de kendi kedileriyle ilgilendi. İşte haberimizin konusu da sokak kedileri ve Hülya Şen’in o kedilere sahip çıkma hikayesi.

Apartman Pireleniyor!

Ünlü oyuncu Hülya Şen bugün bir anda kendini magazin ve sosyal medya gündeminde buldu. Ancak bu sefer oyunculuğu değildi konu. İddiaya göre Hülya şen’in Beşiktaş’ta bir apartmanda bulunan evinin kapısı 6 Nisan günü çalındı. Kapıyı açan Şen karşısında apartman yöneticisi olan Yasemin M’yi buldu. Yine iddiaya göre apartman yöneticisi Hülya şen’in kapısının önünde beslediği kedilerin apartmanda koku, pislik ve pire oluşturduğunu söyleyerek kedilere kötü muamele yaptı. Ardından da Hülya Şen ile apartman yöneticisi arasında kavga çıktı. İddiaya göre Hülya şen tartışmayı telefonuyla kameraya çekince apartman yöneticisi sinirlendi ve ünlü oyuncu Hülya şen’e tekme savurarak darp etmeye çalıştı. Bunun üzerine Hülya Şen karakola giderek aparman yöneticisinden şikayetçi oldu. Aynı şekilde apartman yöneticisi de Hülya şen’den şikayetçi oldu. Bunun üzerine savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

Hülya Şen Kimdir?

Türk Tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu Hülya Şen 29 Şubat 1968 yılında Balıkesir’de dünyaya gelmiştir. Başarılı oyuncu İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Pek çok tiyatro film ve dizide rol alan başarılı oyuncunun son oynadığı dizi Avlu’dur. Oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları ise şunlardır.

-          Kaygısızlar

-          Böyle mi Olacaktı

-          Reyting Hamdi

-          Zerda

-          Büyük Buluşma

-          Sevda tepesi

-          Kırık kalpler Durağı

-          Aşk Beklemez

-          Küçük Kadınlar

-          Anneler ile Kızları

-          Tatar Ramazan

-          Yedi Güzel Adam

-          Hatırla Gönül

-          O Hayat benim

-          Avlu

28-06-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar