Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ sanayide dükkan açtı!

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ sanayide dükkan açtı!
Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'la ilgili haber gündeme bomba gibi düştü. Kıvanç Tatlıtuğ sanayide dükkan açtı ve araç modifiye etmeye başladı. İşte detaylar…

Ekranların sevilen isimlerinden biri olan Kıvanç Tatlıtuğ, oyunculuk dışında farklı bir işle gündeme geldi. Sanayide bir dükkan açan Tatlıtuğ, burada en büyük tutkularından biri olan otomobil modifiye etme işine başladı. Otomobil tutkusu bilinen Tatlıtuğ'un son girişimi ise "Kıvanç Tatlıtuğ sanayide dükkan açtı" başlıklı haberlerle gündemin en çok konuşulanlarından oldu. Sosyal medyada da çok konuşulan haber, dikkatleri Tatlıtuğ'a çevirdi.

Tamirhanede kendisi çalışıyor

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, farklı özellikleri ve hobileri olan oyunculardan. Doğayla içi içe yaşamayı seven Tatlıtuğ'un otomobil ve motosiklet tutkusu da biliniyordu. Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre Kıvanç Tatlıtuğ, bu tutkusuna yeni bir boyut kazandırdı. İstanbul Maslak'ta bulunan oto sanayi bölgesinde bir dükkan açan Tatlıtuğ'un burada modifiye işleriyle ilgilenecek. Tamirhane şeklinde bir dükkan açan Tatlıtuğ, burada farklı dönemlere ait otomobiller de topluyor. Habere göre Tatlıtuğ modifiye işlerini kendi yaparken hem kendisi için hem de dostları için farklı dönemlere ait otomobiller topluyor ve piyasayı araştırıyor.

Tatlıtuğ, o klasik otomobile ne kadar ödedi?

Dizilerdeki başrol oyunculukları ile herkesin beğenisini toplayan ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'un sanayide dükkan açması sosyal medyada çok konuşuldu. Konuyla ilgili esprili yorumlar yapılırken, haber dilden dile dolaştı. Bir otomobil tutkunu olan Tatlıtuğ'un bu tutkusunu direkt işin içerisine girerek devam ettirmesi dikkatleri çekti. Mehmet Üstündağ, haberde ayrıca Kıvanç Tatlıtuğ'un aldığı yeni klasik otomobilden de bahsetti. Kıvanç Tatlıtuğ, 1970 model Chevrolet Monte Carlo otomobil satın almış. Otomobil dünyasının klasiklerinden olan bu modele Tatlıtuğ'un 500 bin TL ödediği de haberde verilen ayrıntılardandı.

Otomobil tutkusu dükkan açtırdı

Ekranların reyting rekortmeni dizilerinin başrol oyuncusu olan Kıvanç Tatlıtuğ, başarılı oyunculuğu ve beğenilen fiziki özellikleriyle reklam filmlerinde de sıkça yer alıyor. Dizi, film, reklam projelerinde göremeye alışkın olduğumuz Kıvanç Tatlıtuğ'un artık yeni bir işi daha var. Maslak Oto Sanayi Sitesi'nde tamirhane açan Tatlıtuğ, hem araç modifiye edecek hem de klasik otomobillerin peşine düşecek gibi görünüyor.

24-06-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar