Ünlü oyuncu Seda Fettahoğlu parkta ölü bulundu

Ünlü oyuncu Seda Fettahoğlu parkta ölü bulundu
Son olarak Çocuklar Duymasın dizisinde rol alan ve dizi ve filmlerin başarılı oyuncusu olan Seda Fettahoğlu bugün bir parkta ölü bulundu.

Bugün magazin basını ve internet haber sitelerinde dizi sektörünü derinden sarsan bir haber yer aldı. Bugüne kadar pek çok yapımda rol alan başarılı oyuncu Seda Fettahoğlu’nun hayatını kaybettiği haberi hem sektörü hem de oyuncunun sevenlerini derinden üzdü. 44 yaşında hayata veda eden oyuncu son kez Çocuklar Duymasın dizisinde seyirci karşısına çıkmış ve burada Havuç karakterinin kayınvalidesi olarak rol almıştı. Ünlü oyuncunun Beyoğlu Ömer Avni Mahallesinden bulunan bir parkta sabah saatlerinde bir genç tarafından ölü olarak bulunduğu ve ardından polise haber verildiği öğrenildi. Olayın yerine gelen polis ekiplerinin bir kadın cesediyle karşılaşması üzerine çalışma başlatıldığı ve hayatını kaybeden kadının İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncusu Seda Fettahoğlu’na ait olduğu öğrenildi.

Parkta ölü bulundu

Bugün sabah saatlerinde Beyoğlu Ömer Avni Mahallesindeki bir parkta bulunan bir kadın cesedi üzerine polis ekipleri araştırma başlattı. Kısa süre içinde ölen kadının ünlü oyuncu Seda Fettahoğlu’na ait olduğu öğrenildi. Oyuncunun neden öldüğü konusunda bir açıklama yapılmazken Seda Fettahoğlu’nun ölüm sebebinin yapılacak olan otopsi sonucu ortaya çıkacağı belirtildi. Ünlü oyuncunun hayatını kaybetmesi dolayısıyla çalıştığı kurum olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’ndan bir açıklama geldi. Yapılan açıklamada “tiyatromuzun değerli oyuncusu, canımız, Seda Fettahoğlu’nu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Acımız çok büyük. Şehir Tiyatrosu ailemizim, sevenlerinin, dost ve yakınlarının başı sağ olsun” ifadeleri kullanıldı. Oyuncunun hayatını kaybetmesi magazin basını ve internet haber sitelerinde geniş şekilde yer alırken ünlü ismin ölümü üzerine sevenleri sosyal medyadan taziye mesajları yayınladı. Ünlü ismin hayatını neden kaybettiği konusunda resmi bir açıklamanın yakında yapılacağı ayrıca öğrenildi.

Seda Fettahoğlu Kimdir?

Dizi ve sinema filmlerinin başarılı ve aranılan oyuncularından olan Seda Fettahoğlu 1979 yılında Trabzon’da dünyaya gelmiştir. Oyuncu il, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversitede tiyatro bölümünde öğrenim görmüş ve daha sonra dizi ve sinema filmi setlerinde yer almaya başlamıştır. Son olarak Çocuklar Duymasın dizisinde rol alan oyuncu bugüne kadar, Çocuklar Duymasın, Yalan Dünya, Çatı Katı, Dolunay, Sular Durulmuyor ce Sihirli Annem adlı yapımlarda rol almıştır.

27-09-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar