Mustafa Sandal'ın eski eşinden umre ziyareti

Mustafa Sandal'ın eski eşinden umre ziyareti
Bir dönem ünlü şarkıcı Mustafa Sandal ile evli olan ünlü isim Emina Jahovic umre ziyaretine gitti ve burada başörtülü fotoğrafını paylaştı.

Zaman zaman magazin basınında yer alan ünlü şarkıcılardan Emina Jahovic bir kez daha gündemde yer aldı. bir zamanlar ünlü şarkıcı Mustafa Sandal ile evli olan ve boşandıktan sonra zaman zaman Mustafa sandal ile bazı konulardaki anlaşmazlıkları ile magazin basınında yer alan Emina Jahovic bu sefer çok başka bir konuyla gündemde yer aldı. Ünlü isim Umreye gittiği uçak biletini sosyal medya hesabından paylaştı ve ardından da yine umre ziyareti sırasında çekilmiş başörtülü bir fotoğrafını paylaştı. Magazin basını ve sosyal medya internet haber sitelerinde bir anda gündem olan ünlü isim hakkında birbirinden çarpıcı yorumlar yer aldı. Kimi seveni ünlü isme başörtüsünün çok yakıştığını belirtirken kimi sevenleri de umre ziyareti dolayısıyla ünlü ismi tebrik etti.

Başörtülü Fotoğrafını Paylaştı

Ünlü Sırp şarkıcı Emina Jahovic 9 yıl evli kaldığı ünlü şarkıcı Mustafa Sandal’dan 2018 yılında boşanmıştı. Zaman zaman eski iki eş arasında sorunlar yaşanmaya devam ederken Emina Jahovic ise sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla gündemde yer almaya devam ediyor. Zaman zaman magazin basınında da yer alan ünlü isim geçtiğimiz günlerde umre ziyareti için Suudi Arabistan’a gitti. Sosyal Medya hesabından Medine’ye alınmış uçak biletini paylaşan ünlü isim bu paylaşımla bir anda dikkatleri çekti. Umre ziyaretine gittiği öğrenilen Jahovic daha sonra yine sosyal medya hesabından bu sefer de başörtülü bir fotoğrafını paylaştı. Ünlü ismin bu iki paylaşımı magazin basını ve sosyal medyada gündem olurken pek çok seveni bu paylaşıma binlerce beğeni ve yorumda bulundu.

Emina Jahovic Kimdir?

Bir dönem ünlü şarkıcı Mustafa Sandal ile evli olan Sırp Şarkıcı Emina Jahovic 15 Ocak 1982 yılında Sırbistan’da dünyaya gelmiştir. Emina Jahovic ünlü basketbolcu Mirsad Türkcan’ın da kız kardeşidir. Ünlü isim 2008 yılında Mustafa sandal ile evlenmiş ve 2018 yılında çift boşpanmıştır. Bugüne kadar pek çok şarkıya imza atan Emina Jahovic, Osmi Dan, Radije Ranije, Exhale, Pile Moje, Vila, Uzalud se Budim, Tvoja Gresk, Pola Ostrog Noza, Kimse Yok mu, Yakışmaz adlı albümlere ve şarkılara imza atmıştır.

20-12-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar