Ünlü Oyuncu Ozan Güven Bodrum’a Yerleşti

Ünlü Oyuncu Ozan Güven Bodrum’a Yerleşti
Ünlü oyuncu Ozan Güven gözlerden uzak yaşamını Bodrum’da sürdürmeye karar vererek buraya yerleşti. Ozan Güven’in köy hayatı yaşadığı iddia edildi.

Sinema ve dizilerin aranılan usta oyuncularından olan Ozan Güven uzun bir süredir ekranlarda yer almıyor. Son olarak Star Tv ekranlarında Babil’de rol alan ve daha sonra bu dizinin kadrosundan da ayrılan usta oyuncu bu tarihten itibaren ekranlardan ve hatta tüm magazin, basın ve sosyal medya dünyasından uzak bir hayat yaşıyor. Ünlü oyuncunun gözlerden bu kadar uzak kalması sevenlerini mutsuz ederken bunun bilinçli bir tercih olduğu düşünülüyor. Bilindiği gibi usta oyuncu ile eski sevgilisi Deniz Bulutsuz arasında yaşananlar uzun bir süre magazin basınında her yönüyle ve her detayıyla yer almış ve bu durum ünlü oyuncu için ne yazık ki negatif bir algı oluşmasına sebep olmuştu. İkili arasında yaşananların mahkemeye intikal etmesi üzerine de mesleği ile ilgili bir alanda herhangi bir teklif alamayan oyuncu bu dönemi de herkesten uzakta geçirmeye başlamıştı. Şimdilerde ise Ozan Güven’in bambaşka bir hayatı yaşamaya başladığı iddia ediliyor.

Bodrum’a Yerleşti Köy Hayatı Yaşıyor

Ünlü oyuncu Ozan Güven uzun süredir herhangi bir yapımla çalışmıyor. Oyuncunun eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’u darp ettiği iddiası ve ardından yaşadıklarının son noktası Bodrum’a yerleşmek oldu. Ünlü oyuncu Deniz Bulutsuz ile yaşananların ardından bir süre İstanbul Levent’teki evinde kalmış ancak daha sonra Cunda adasında yaşamaya başlamıştı. Gözlerden uzak yaşanılan bu günlerin ardından Ozan Güven şimdide başka bir karar aldı ve Bodrum’a yerleşti. İstanbul Levent’te bulunan evini aylık 20 Bin Liraya kiraya vererek İstanbul’a dönmek yerine yeniden uzaklara giden Ozan Güven Bodrum’da yaşamaya başladı. Bodrum’da bir köy hayatı yaşamaya başlayan usta oyuncunun ayrıca maddi sıkıntı yaşadığı iddia ediliyor.

Ozan Güven Kimdir?

Türk dizi ve sinema dünyasının usta oyuncularından biri olan Ozan Güven 19 Mayıs 1975 yılında Almanya’da dünyaya gelmiştir. Mimar Sinan Devlet Konservatuarı Modern Dans Bölümünden mezun olan Ozan Güven daha sonra İzmir Belediye Konservatuarında oyunculuk dersleri almıştır. Daha sonra dizi ve sinema filmlerinde rol alamaya başlayan oyuncu pek çok üst düzey yapımda rol almıştır. Oyuncu, Babil, Jet Sosyete, Fi, Arif V 216, Pek Yakında, Koyu Kırmızı, Muhteşem Yüzyıl, Yahşi Batı, Koçum Benim, Bir İstanbul Masalı adlı yapımlarda rol almıştır.

13-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar