Ünlü oyuncu sırt ağrısı ile gittiği hastanede kanser olduğunu öğrendi

Ünlü oyuncu sırt ağrısı ile gittiği hastanede kanser olduğunu öğrendi
Usta oyuncu sırt ağrısı ile gittiği hastanede kanser olduğunu öğrendi. Ayberk Pekcan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada herkesten dua istedi.

Usta oyuncu Ayberk Pekcan sırt ağrısı nedeniyle gittiği hastanede kanser olduğunu öğrendi. Pekcan sosyal medya hesabından durumu ile açıklama yaptı. Herkesten dua isteyen Ayberk Pekcan, kemoterapi almaya başladığını duyurdu. Sırt bölgesindeki ağrılar sebebiyle doktora giden Pekcan'a yapılan tetkikler sonucunda kanser teşhisi konuldu. Ayberk Pekcan'ın akciğer kanserine yakalandığı ve kanserin böbrek üstü bezleri ile karaciğerede yayıldığı ortaya çıktı. Tedavisine başlanan 51 yaşındaki oyuncu Ayberk Pekcan 10 gün önce sırt ağrısı şikayetiyle doktora gitmişti.

Ayberk Pekcan kansere yakalandı

Diriliş Ertuğrul, Kurtlar Vadisi, Yaprak Dökümü gibi dizilerde rol alan ünlü oyuncu Ayberk Pekcan kansere yakalandı. Hastalık teşhisinin 10 gün önce konulduğunu söyleyen Pekcan sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı ve dua istedi. Ayberk Pekcan paylaşımında, "Sevgili dostlar, on gün kadar önce sırt ağrısı şikayetiyle gittiğim doktorla başlayan süreç bugün bu noktaya geldi. Ben Akciğer Kanseri olmuşum. Tümör, karaciğer ve böbrek üstü bezlerine de sıçramış. Maalesef bu hastalık başlangıç evrelerinde hiç belirti vermedi. Kemoterapinin ilk günü. En büyük desteğim ailem yanımda. Yakındaki arkadaşlarım da öyle. Ben sağlığıma kavuşmak için elimden gelen çabayı göstereceğim. Sağlık dilekleriniz ve dualarınızı esirgemeyin. Kalın sağlıcakla..." ifadelerini kullandı.

Ayberk Pekcan kimdir?

Sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu olan Ayberk Pekcan'ın hastalığı sevenlerini üzdü. Mersin Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü mezunu olan Pekcan, çok sayıda dizi ve filmde rol aldı. 22 Mayıs 1970'de Mersin'de doğan oyuncu Pekcan, oyunculuk kariyerine İstanbul'da başladı. Ihlamurlar Altında, Yaprak Dökümü, Kurtlar Vadisi gibi çok izlenen dizilerin kadrolarında yer alan Ayberk Pekcan, Mustang, Abdülhamid Düşerken gibi birçok filmde yer aldı. Aşk ve Devrim filmindeki performansıyla 23. Ankara Uluslararası Film Festivali 'En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'ne sahip oldu. Hızlı şekilde yayılan bir kanser hastalığına yakalanan Ayberk Pekcan'a biz de geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

24-10-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar