Aslı Şen’den Ünlü Şarkıcı Linet’e Tepki

Aslı Şen’den Ünlü Şarkıcı Linet’e Tepki
Magazin basınında bugün yayınlanan bir haber bir anda tüm gözlerin magazin, sosyete ve cemiyet dünyasına çevrilmesine sebep oldu.

Magazin basınında yer alan bir haber bugün okuyucuları oldukça şaşırttı. Zaman zaman ünlü isimlerin birbirini eleştirdikleri magazin basınında yer alsa da bugün ki haber pek de bu türden değil. Sosyetenin önde gelen isimlerinden olan Ali Şen’in gelini Aslı Şen dinlemeye gittiği ünlü şarkıcı Linet’e sosyal medya hesabı üzerinden büyük tepki gösterdi. Ünlü isim Aslı Şen dinlemek için gittiği Linet için öyle ifadeler kullandı ki okuyanlar adeta şoke oldu. Aslı Şen dinlemeye gittiği Linet’in sahnedeki tavırlarından rahatsız olduğunu belirttiği paylaşımında sert sözlerle ünlü şarkıcıya yüklendi. Ayrıca ünlü isim Aslı Şen paylaşımında kullandığı Linet’in fotoğrafının üzerine büyük bir çarpı işareti çekti. Magazin basınında oldukça popüler olan ve bir anda tüm haber sitelerinde de yayılan bu paylaşım okuyucuları da şaşırttı.

Fotoğrafının Üzerine Çarpı Attı

Ali Şen’in gelini ve sosyete dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan Aslı Şen sosyal medya hesabından şarkıcı Linet için şoke edici ifadeler kullandı. Ünlü isim dinlemeye gittiği şarkıcının tavırlarından dolayı sert ifadeler kullandı. Aslı Şen sosyal medya hesabından “seyretmiş olduğunuz sanatçı adabı muaşeretten bir haber bir sanatçı. Neden star olmadığını bu akşam anladık. Özellikle kadın kadına gidecekseniz zaten gitmeyin” ifadelerini kullandı. Aslı Şen bir sonraki paylaşımında da “yıllardır canlı müzik mekanlarındaki birçok sanatçıyı dinlemeye giderim. Genelde de masam en öndedir. Adabı muaşeret gereği sanatçı, özellikle ön masalara (ki bence tüm salona demeli) gözünün ucuyla da olsa saygıdan bir selam verir. Dün gece sanatçımız 6 kadından oluşan masamıza bir an olsun gözünün ucuyla bile bakmazken her nedense tüm erkekli masalara gülücükler gönderiyordu. 2 sene önce Bodrum People’da da yapmıştı, herhalde ben yanlış anladım demiştim. Dün gecede aynı şey olunca anladım ki hanımefendinin tarzından. Sesine bayılmama rağmen sahnesi ve özellikle kadınlara olan tavrı sebebiyle masamızı erkenden terk ettik. Biraz Tarkan’ı Ebru Gündeş’i Kenan Doğulu’yu, Zülfü Livaneli’yi, Sezen Aksu’yu izlemesini öneririm. Starlık sadece ses ile olmuyor maalesef” ifadelerini kullandı.

Aslı Şen Kimdir?

Sosyete dünyasının ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden olan Aslı Şen 1977 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlayan ünlü isim girişimci iş kadını ve kozmetikçi olarak iş dünyasında hayatına devam etmektedir. Ünlü isim Ali Şen’in oğlu Metin Şen ile evlidir.

24-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar