Kırmızı Oda’da İlayda Alişan’ın Partneri Belli Oldu

Kırmızı Oda’da İlayda Alişan’ın Partneri Belli Oldu
Tv 8 ekranlarının sevilen ve çarpıcı dizisi Kırmızı Oda’da genç oyuncu İlayda Alişan’ın partneri belli oldu. Genç oyuncu Erdem Şanlı İlayda Alişan’a dizide eşlik edecek.

Tv 8 ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan ve bu sezon ikinci sezonuyla seyirciyle buluşan başarılı yapım Kırmızı Oda geçtiğimiz Cuma akşamı yeni sezonun ilk bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Birbirinden ilginç ve çarpıcı üç hikayeyi seyircinin huzuruna çıkaran dizi de bu sezon yine birbirinden ilginç hikayeler bekleniyor. İlk bölümde oldukça beğeni alan dizi reytinglerde de yine ilk sıralarda yer aldı. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı bölümlük hikayelerde usta yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden yararlanılıyor. Tv 8’in en çok reyting alan yapımlarından olan Kırmızı Oda’nın ana oyuncusu ise Binnur Kaya ile Gülçin Kültür Şahin. Dizide ayrıca hikayeye göre bölümlük olarak pek çok oyuncu yer alıyor. Dizinin bu sezonun ilk bölümünde ekrana getirdiği hikayelerden birinde ise ünlü ve genç oyuncu İlayda Alişan rol alıyor. Geçtiğimiz sezon Masumiyet adlı diziyle ekrana gelen genç oyuncunun Kırmızı Oda’da ki partneri ise belli oldu.

İlayda Alişan & Erdem Şanlı

Son olarak geçen sezon Masumiyet adlı dizide rol alan ve bu diziyle büyük bir çıkış yakalayan genç oyuncu İlayda Alişan bu sezon Kırmızı Oda’yla seyirci karşısına çıkıyor. Dizide genç ve şımarık bir kızı canlandıran İlayda Alişan annesi tarafından Doktor Hanım’a vazgeçemediği kloptomani hastalığı sebebiyle getiriliyor. Oldukça rahat halleriyle dikkat çeken oyuncunun dizideki partneri ise belli oldu. Son olarak Son Yaz dizisinde rol alan genç oyunculardan Erdem Şanlı Kırmızı Oda’da İlayda Alişan’a eşlik edecek ve iki genç ve başarılı oyuncu bölümlük hikayede birlikte aynı sahneyi paylaşacak. İki ismin önümüzdeki haftadan itibaren seyirci karşısına çıkması bekleniyor. Dizide Erdem Şanlı’nın Ozan karakterine hayat vereceği öğrenildi.

Erdem Şanlı Kimdir?

Son olarak Son Yaz adlı dizide seyirci karşısına çıkan genç oyunculardan Erdem Şanlı 1996 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa yönelen genç isim bu amaç için oyunculuk eğitimleri almış ve adından dizilerde rol almaya başlamıştır. Yeteneği ile sivrilen Erdem Şanlı peş peşe yapımlarda rol almaya başlamıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında Son Yaz, Avlu, Vatanım Sensi ve Yasak Elma yer almaktadır.

21-09-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar