Ünlü oyuncu Yeliz Yeşilmen boşandı

Ünlü oyuncu Yeliz Yeşilmen boşandı
Pandemi sürecinde psikolojisi bozulan, eşiyle sürekli tartışan Yeliz Yeşilmen İnstagram hesabından ağlayarak bir video yayınlamış ve yardım istemişti. Çift sessiz sedasız boşandı.

"Sonum Bergen gibi olacak" diyerek dikkatleri üzerine toplayan ünlü model ve oyuncu Yeliz Yeşilmen 11 yıllık eşinden boşandı. Geçtiğimiz şubat ayında bir video çekerek yardım dileyen  ünlü oyuncu, 11 yıllık evli olduğu Ali Uğur Akbaş'ın kendisine sistematik şiddet uyguladığını söylemişti. "Sonumun Bergen gibi olmasını istemiyorum" sözleriyle feryat eden Yeliz Yeşilmen, beklentilerin aksine sessiz sedasız boşandı. Şimdi detaylar

Ünlü oyuncu Yeliz Yeşilmen boşandı

2010 yılında şatafatlı bir törenle iş adamı Ali Uğur Akbaş ile evlenen şarkıcı ve oyuncu Yeliz Yeşilmen, pandemi sürecinde şiddete maruz kaldığını beyan ederek hayranlarından yardım istemişti. 11 yıllık evliliğinden dünyalar tatlısı 2 çocuk dünyaya getiren Yeşilmen, psikolojik sorunlar yaşayan eşinden ayrılmak istediğini söylemişti. Ağlayarak çektiği videoyla isyan eden ünlü şarkıcı ve oyuncu sonrasında sessizliğe gömülmüştü. 7 aydır konuyla ilgili hiçbir yorum yapmayan ikili ayrılık kararı aldı.

Özel Hayatımla İlgili Soru Sormayın

Magazin dünyasından tutarsız ve abartılı haber vermesiyle tanınan Taze Magazin'in haberine göre, evliliğindeki sorunları çözemeyen Yeşilmen, eşinden ayrılmak istedi. Bu kararına saygı gösteren iş adamı Ali Uğur Akbaş ile tek celsede boşanan Yeliz Yeşilmen, hiçbir açıklama yapmadı. Ünlü çift, boşanmalarıyla ilgili aldıkları basına konuşmama prensibine sadık kalarak hiçbir açıklama yapmadı. Oysaki sosyal medya hesabını aktif kullanan ve her anını takipçileriyle paylaşan Yeliz Yeşilmen'in üstelik feryat ederek yardım istemesiyle başlayan süreçte neden sessizliğe gömüldüğü, özel hayatıyla ilgili gelen soruları cevapsız bıraktığı anlaşılamadı. Ünlü şarkıcı ısrarlı sorular karşısında sadece bir mesaj yayınlayarak konunun kapatılmasını istedi. İşte o mesaj: "Mesajlarınızı okuyorum, çok teşekkür ederim. Özel hayatımla ilgili de çok soru geliyor ama lütfen özel hayatımla ilgili şeyleri bir süre sormayın. Biz böyle lay lay lom şekilde gidelim" dedi.

Aslında neler olmuştu?

Pandemi sürecinde psikolojisi bozulan, eşiyle sürekli tartışan Yeliz Yeşilmen İnstagram hesabından ağlayarak bir video yayınlamıştı. İşte o videoda söyledikleri:  "Evet bugün ağladım, iki saat ağladım. Gözlerim yanıyor, şişti. Sonra kızım geldi makyaj yaptı, yapmak zorunda olduğum reklamlarım var, ekmek param, ben para kazanmak zorundayım. Mecburum buna. Şu an kimseye bir şey açıklamayacağım, ok yaydan çıkmıştı, durduruldu. Açıklamıyorum, açıklamayacağım; ben de zamanı geldiğinde dökerim. Kimle ilgili olduğunu, neyle olduğunu da söylemeyeceğim. Bu konuyu kapatıyorum, kapatmak zorundayım çünkü ev halkının hepsi üzüldü. Her zaman güçlü olmak zorundayız. Aldığım aile terbiyesi, dini inançlarım, yüreğim sayesinde yaşıyorum. Çok güzel mesajlar yollamışsınız. Yakınımdakiler biliyor ne olduğunu, belki bir gün siz de öğrenirsiniz. Sadece son sözüm; iyi niyetimin daha fazla kullanılmasını artık istemiyorum. Çok büyük fedakarlıklar yaptım, her konuda da yapıyorum ama sonumun Bergen gibi olmasını da istemiyorum."

10-09-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar