Ünlü Oyuncudan Şok İtiraf! Ben de Geçmişimde Cinsel Tacize Uğradım!

Ünlü Oyuncudan Şok İtiraf! Ben de Geçmişimde Cinsel Tacize Uğradım!
Ünlü ve güzel oyuncu Burcu Biricik yıllar önce yaşadığı cinsel taciz olayını itiraf etti. Biricik yaşananları değerlendirirken böyle olaylar yaşanmasın temennisinde bulundu.

Son günlerde magazin dünyası, dizi sektörü ve sosyal medya başarılı oyuncu Ozan Güven ve sevgilisi Deniz Bulutsuz arasında yaşananlara odaklanmış durumda. Herkes olaya kendi görüşü ve bilgisi ölçüsünde yaklaşırken sıklıkla kadına taciz ve şiddet konusuna göndermede bulunarak olayı yorumluyor ve değerlendiriyorlar. Gazeteciler, oyuncular ve sosyal medya üzerinden kullanıcılar olaya yakından ilgi gösterirken Ozan Güven ve Deniz Bulutsuz olayında da hemen her gün yeni bir gelişme yaşanıyor ve olay artık adli mercilere intikal ettiği için bu konuda çokta fazla konuşmak doğru değil. Ancak bazı oyuncular yaşananlar üzerinden kendilerinin de yaşadığı olaylara göndermede bulunarak olayı daha başka açıdan değerlendiriyorlar. Bu oyunculardan biri de güzel ve başarılı oyuncu Burcu Biricik oldu. Burcu Biricik Ozan Güven ve deniz Bulutsuz özelinde kendinin de yıllar önce yaşadığı tacizi anlattı. İşte detaylar!

Burcu Biricik’ten İtiraf!

Ünlü oyuncu Burcu Biricik Ozan Güven ve Deniz Bulutsuz olayını yorumlarken gazetecilere yıllar önce yaşadığı cinsel tacizi anlattı. Sorulan bir soru üzerine güzel oyuncu Burcu Biricik “Hepimiz bir şekilde tacize uğruyoruz. Sözlü olsun, tensel ve temassal olsun. Benim de geçmişim de yaşadığım maalesef cinsel tacizler var. O an sesini çıkarabiliyorsun ya da çıkaramıyorsun maalesef. Her kadına sorun, başına gelmeyen yoktur. Dolmuşta, metrobüste gelmiştir. Bu normalleştirilemeyen bir gerçek. Biz kimseyi taciz etmiyor ve şiddet göstermiyorsak kimse de bize göstermeyecek. Bu çok korkunç bir zihniyet. Ben yaşadığımda o an bağırabilme ve insanlardan yardım isteme gücüm oldu. İnsanların bana yardım etme gücü oldu. Bu kabul edilebilir bir şey değil. İnşallah bu zihniyetimizden kurtuluruz.” İfadelerini kullandı.

Ozan Güven İçin Ne Dedi?

Ünlü ve güzel oyuncu Burcu Biricik geçtiğimiz akşam gazetecilerle yaptığı sohbet esnasında son günlerde yaşanan ozan Güven Deniz Bulutsuz olayına değindi. Biricik konuyu değerlendirirken “ben sadece bir yazı gördüm, olayı net olarak bilmiyorum. O yüzden hiçbir şey diyemem. Ancak kadına şiddetin hiçbir türlüsü kabul edilemez. Çok üzgünüm böyle bir şey yaşandığı için. Tekrar söylüyorum bu olayın ne kadar gerçek olduğunu bilmeden konuşuyorum. Bir yandan da kadın olarak hiçbir şiddet kabul edilemez demek istiyorum. Maalesef bir sürü kadınımız şiddete maruz kalıyor” ifadelerini kullandı.

03-07-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar