Ünlü Oyuncunun Elini Köpek Parçaladı!

Ünlü Oyuncunun Elini Köpek Parçaladı!
Adanalı, Bir Zamanlar Çukurova ve son olarak Ramo gibi dizilerde rol alan ünlü Oyuncu komşusunun köpeğinin saldırısına uğradı. Sağ eli parçalanan oyuncu komşusundan şikayetçi oldu!

Zaman zaman sokakta köpekler tarafından saldırıya uğrayanların haberlerini okuruz ya da seyrederiz gazetelerde ya ada televizyonlarda. Köpek tarafından saldırıya uğrayan kişiler bu durumda ya yaralanıyor ya da daha kötüsü bir sonuçla karşılaşabiliyor. Geçtiğimiz günlerde bir köpeğin saldırısına uğrayan ünlü oyuncu ise bu saldırıyı nispeten daha hafif atlattı. Ünlü oyuncunun köpek saldırısı sonucu eli parçalanırken köpeğin sahibi köpeğini de alarak kaçtı ve oyuncuyu yaralı haliyle sokakta bıraktı. Bu olay geçtiğimiz günlerde ünlü oyuncu Rüzgar Aksoy’un başına geldi. Ünlü oyuncunun köpek saldırısına uğraması ise bir gazetede yayınlanınca öğrenildi ve gündeme geldi. İşte haberin detayları!

Rüzgar Aksoy’un Elini Köpek Parçaladı!

Ünlü oyuncu Rüzgar Aksoy geçtiğimiz günlerde inanılmaz bir olay yaşadı. Rüzgar Aksoy köpeğini gezdirmek için sokağa çıktı ve evinin bulunduğu sokakta Bucky cinsi köpeğini gezdirdikten sonra evine geri dönmeye karar verdi. Bu sırada evinin bulunduğu sokakta komşusunun beslediği Dogo Argantino cinsi bir köpekle karşılaştı.  Oyuncu Rüzgar Aksoy komşusunu uyararak köpeğini bağlamasını aksi takdirde kendisine ve köpeğine saldırabileceği uyarısında bulundu. Ancak komşusu A.K.S Rüzgar Aksoy’u dinlemedi ve dikkate almadı ve Dogo Argantino cinsi köpeğini bağlamadı. Bu sırada Dogo Argantino cinsi köpek Rüzgar Aksoy’un köpeğine saldırmaya başlayınca ünlü oyuncu köpeğini korumak için saldıran komşusunun köpeğini engellemeye çalıştı. Ancak Dogo Argantino cinsi köpek bu sırada Rüzgar Aksoy’a da saldırmaya başladı.

Rüzgar Aksoy’un Eli Parçalandı!

Adanalı, Bir Zamanlar Çukurova, Ramo gibi dizilerde rol alan başarılı oyuncu Rüzgar Aksoy’un eli komşusunun köpeğinin saldırısı sonucu parçalandı. Kendi köpeğini korumak için komşusunun Dogo Argantino cinsi köpeğini engellemeye çalışan Rüzgar Aksoy bu sırada köpekle 10 dakika kadar mücadele etti. Yaşanılan saldırı sırasında oyuncu Rüzgar Aksoy ve köpeği kanlar içinde kalırken saldıran köpeğin sahibi A.K.S saldırırın ardından Dogo Argantino cinsi köpeğini de alarak uzaklaştı. Saldırıya uğradığı yerde kanlar içinde kalan Rüzgar Aksoy ise vatandaşların yardımıyla hastaneye kaldırıldı. Hastanede Rüzgar Aksoy’un saldırı sırasında parçalanan sağ elinde kırıklar oluştu. Eline 2 adet vida takılan oyuncuya ayrıca 2 ay iş göremezlik raporu verildi. Öbür taraftan Aksoy’un köpeğinin boynunda da yaralar meydana geldi. Oyuncu Rüzgar Aksoy olay sonrası savcılığa giderek şikayetçi oldu. Savcılık A.K.S hakkında soruşturma başlattı.

Rüzgar Aksoy Kimdir?

5 Ocak 1981 yılında İstanbul’da dünyaya gelen başarılı oyuncu Rüzgar Aksoy ilk orta ve lise eğitiminin ardından Haliç Üniversitesi Konservatuar Fakültesi Oyunculuk Bölümünden mezun olmuştur. Pek çok dizi ve tiyatroda rol alan başarılı oyuncu ilk olarak Adanalı dizisiyle kamera karşısına geçmiştir. Oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır. Ramo, Bir Zamanlar Çukurova, Yüzü Yüze, Kara sevda, Ah Neriman, Araf zamanı, Annem Uyurken, Karakol, Adanalı.

11-06-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar