Ünlü şarkıcı Demet Akalın ameliyat oldu

Ünlü şarkıcı Demet Akalın ameliyat oldu
Ünlü şarkıcı Demet Akalın 4 saat süren bir operasyon geçirdi. Sosyal medya hesabından hastaneden fotoğraf paylaşan Akalın neden ameliyat oldu.

Ünlü sunucu ve şarkıcı Demet Akalın hastaneden paylaştığı selfi ile sevenlerini ve takipçilerini endişelendirdi. Ünlü şarkıcı son günlerde yaptığı açıklamalarla gündemdeydi. Tam kapanma başlamadan Bodrum'a gidenler hakkında yaptığı yorumla tepki çeken Demet Akalın'ın hastaneden fotoğraf paylaşması merak uyandırdı. Akalın 4 saat süren bir operasyonla ameliyat edildi. Demet Akalın'ın neden ameliyat olduğu ise merak konusu oldu. Son günlerde tepkilerin hedefi olan Demet Akalın'ın paylaşımı herkesi endişelendirdi. Demet Akalın hastane yatağından ameliyat önlüklü bir fotoğraf paylaştı.

Demet Akalın'ın operasyonu 4 saat sürdü

Sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşarak ameliyat olduğunu belirten Demet Akalın'ın bir süredir göğsünde ağrı olduğu biliniyordu. Göğsündeki ağrı nedeniyle sorun yaşayan Demet Akalın ameliyat masasına yattı. Demet Akalın operasyonu gerçekleştiren doktoruna da teşekkür etti. 4 saat süren operasyonla göğsündeki ağrıdan kurtulduğunu belirten Demet Akalın'ın paylaştığı fotoğraftan bir hayli bitkin olduğu görülüyor. Takipçilerine durumu hakkında bilgi veren Demet Akalın, "Dün 4 saatlik bir ameliyat geçirdim. Göğüs ağrılarından kurtaran Aylin hocama teşekkürler" şeklinde paylaşım yaptı. Demet Akalın geçirdiği ameliyatın ayrıntıları hakkında bilgi vermedi. Göğüs ağrılarının nedeni bu nedenle bilinmiyor.  

Demet Akalın tepkilerin hedefi olmuştu

Şarkıcı Alişan ile beraber Demet ve Alişan'la Sabah Sabah programını sunan ünlü isim Demet Akalın sosyal medyayı da aktif kullanan ünlülerden. Bu nedenle paylaşımları ve sözleri birçok kişi tarafından takip ediliyor. Demet Akalın Alişan'la yaptığı son programda kullandığı ifadelerden dolayı tepki toplamıştı. 17 günlük tam kapanma nedeniyle Bodrum'a gidenleri eleştiren Demet Akalın programda, "Kimse ‘param yok’ demesin. Vallahi herkesin Bodrum’da evi var" yorumunu yapınca tepkiler gecikmedi. Çok sayıda yorum ve eleştiri alan Akalın daha sonra özür dilemek zorunda kaldı. Akalın, "Hepimiz gibi ben de o kalabalık Bodrum trafiğine sinirlenip söyledim lafı! Evde oturanları asla kastetmedim ama kuliste konuşur gibi konuşmuşum, çok özür" ifadelerini kullandı.

01-05-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar