Baht Oyunu kadrosuna yeni bir isim daha katıldı

Baht Oyunu kadrosuna yeni bir isim daha katıldı
Yeni dizi Baht Oyunu kadrosu genişlemeye devam ediyor. Cemre Baysel ve Aytaç Şaşmaz'ın başrolde olduğu merakla beklenen dizi Baht Oyunu kadrosuna yeni bir isim daha katıldı.

Yaz dizileri bir bir seyirciyle buluşmaya başlıyor. Sezon finali yapan ya da ekrana veda eden dizilerin yerine yeni diziler için hazırlıklar başladı. Çekimleri başlayan diziler yoğun bir şekilde yaz için hazırlanırken çekime hazırlanan diziler de hazırlıklarını tamamlıyor. Kanal D'de yayınlanması planlanan Baht Oyunu dizisi de bunlardan biri. Çekimleri önümüzdeki hafta başlayacak yeni dizi Baht Oyunu'nun cast çalışmaları da devam ediyor. Cemre Baysel, Aytaç Şaşmaz, Altan Erkekli gibi isimlerin olduğu Baht Oyunu dizisine yeni bir isim daha katıldı. Başarılı oyuncu İdris Nebi Taşkan Baht Oyunu kadrosuna dahil oldu.

Baht Oyunu iddialı geliyor

ARC Yapım tarafından Kanal D için hazırlanan Baht Oyunu yaza damga vurmaya hazırlanıyor. Kadrosunu oluşturmaya devam eden Baht Oyunu dizisine son olarak başarılı oyuncu İdris Nebi Taşkan katıldı. Yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli'nin oturduğu yeni dizi Baht Oyunu güçlü bir oyuncu kadrosuyla geliyor. Baht Oyunu ekibi ve kadrosu geçen hafta senaryo okuma provası için bir araya gelmişti. Oldukça eğlenceli anların yaşandığı okuma provalarında tüm ekip yeni iş heyecanını yaşıyordu. Baht Oyunu dizisinin pazartesi çekimlere başlaması planlanıyor. Bir yandan çekim hazırlıkları sürerken diğer yandan oyuncu kadrosu genişleyen Baht Oyun'na sevilen isimlerden İdris Nebi Taşkan da katıldı.

Baht Oyunu oyuncu kadrosunda kimler var?

Kanal D'nin yeni yaz dizisi Baht Oyunu için geri sayım başladı. Çekimlerine önümüzdeki hafta başlanacak Baht Oyunu dizisinimn oyuncu kadrosunda bir birinden başarılı oyunculardan oluşuyor. Cemre Baysel, Aytaç Şaşmaz dizinin başrollerini paylaşacak. Seyirciden tam not alan ikilinin performansı merak edilmeye başlandı. Diğer yandan Altan Erkekli gibi usta isimler de Baht Oyunu kadrosunda olacak. Anıl Çelik, Tuğba Çom, Hande Subaşı, Türkiye Eski güzeli Aslı Sürmen, Ozan Dağgez, İrem Yüksel Baht Oyunu oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler. Yeni dizi Baht Oyunu yaz aylarında ekranları renklendirecek yapımlardan biri olmaya aday…

01-05-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar