Aşkın Tarifi için Kadir Doğulu'dan kebap şov!

Aşkın Tarifi için Kadir Doğulu'dan kebap şov!
Yeni dizi Aşkın Tarifi setten gelen renkli görüntülerle de dikkat çekiyor. Akın Tarifi başrolde Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk var. Aşkın Tarifi için Kadir Doğulu'dan kebap şov!

Yaz sezonuna iddialı girmeye hazırlanan Aşkın Tarifi için geri sayım başladı. Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk'ün başrolde olduğu Aşkın Tarifi dizisinin tanıtımları yayınlanıyor. Kanal D'de 7 Haziran akşamı ekrana gelmeye hazırlanan Aşkın Tarifi dizisi setinden renkli görüntüler geliyor. Gaziantepli ve Fransız Mutfağı'nda uzman bir şefi canlandıran Kadir Doğulu'nun sette kebap şovu ise dikkatlerden kaçmadı. Kebap işinde iddialı olduğunu söyleyen Kadir Doğulu'nun mutfak sahnelerinin çekimi ise oldukça eğleneceli görünüyor.

Aşkın Tarifi ne zaman başlıyor?

NTC Medya'nın Kanal D için hazırladığı yeni dizi Aşkın Tarifi heyecanla bekleniyor. Oyuncu kadrosu ve farklı konusuyla yayına başlayacak Aşkın Tarifi dizisi çekimleri devam ediyor. Bol mutfak sahneli Aşkın Tarifi'nde Kadir Doğlu bir şefi canlandırıyor. Kadir Doğulu en son sette kebap yapıyordu. Set fotoğrafları yayınlanan Kadir Doğulu, "Kebap işinde iddialıyım. Aşkın Tarifi’ni anlatırken izleyicilerimize lezzet dolu tarifler de vereceğiz. Hem aşkın hem de lezzetin buluştuğu dizimiz 7 Haziran’da izleyicilerimizle buluşacak, heyecanlıyız" ifadelerini kullandı.

Aşkın Tarifi kadrosunda kimler var?

Yazın renkli sahnelerle ekrana gelecek Aşkın Tarifi dizisi güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip. Aşkın Tarifi'nde başroller Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk'e emanet. Ekranların sevilen isimleri Cem Davran, Yasemin Baştan, Alper Saldıran, Elif Melda Yılmaz, Deniz Gürkan, Atakan Yılmaz, İdil Sivritepe, Mehmet Şeker, Ümmü Putgül, Batuhan Bayır, Gökhan Niğdeli, Selim Akgül, Onur Yakıcı Aşkın Tarifi kadrosunda yer alıyor. Mehmet Yiğit Alp'in yapımcılığını üstlendiği Aşkın Tarifi dizisinde yönetmen koltuğunda Deniz Koloş oturuyor. Kanal D'de pazartesi akşamları yayınlanacak dizi için sayılı günler kaldı.

Tanıtım çekimleri, afişleri ve sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekmeye başlayan Aşkın Tarifi farklı bir senaryoyla geliyor. Kendi halinde bir kebapçı olan Fırat'ın Aşk Doktoru lakabıyla tanınan bir yaşam koçundan intikam alma serüveni onu çok farklı bir hayata sürükler. Restoran sahibi Naz'la yolları kesişen Fırat'ın gerçek aşkı bulma yolculuğu da başlamış olacak. Aşkın Tarifi 7 Haziran pazartesi akşamı Kanal D'de yayınlanmaya başlanacak.

22-05-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar