Ölümden Dönen Ünlü Şarkıcı Yaşadığı Dehşeti Anlattı!

Ölümden Dönen Ünlü Şarkıcı Yaşadığı Dehşeti Anlattı!
Dün trafik kazasından şans eseri hafif çiziklerle kurtulan şarkıcı Lara olay anını ve yaşadıklarını anlattı. İşte şarkıcı Lara’nın yaşadıklarının ayrıntısı!

Dün talihsiz bir kaza sonucu yaralanarak hastaneye kaldırılan ünlü şarkıcı Lara hastaneden taburcu olarak evinde dinlenemeye geçti. Antalya’nın Alanya İlçesinde bir aracın kontrolünü kaybederek önce bir araca ardından da yeğeniyle birlikte kaldırımda yürüyen şarkıcı Lara’ya çarpması sonucu meydana gelen kazada şarkıcı Lara ve yeğeni yaralanmış olay yerine gelen sağlık görevlilerince hastaneye kaldırılmıştı. Kazaya karışan aracın bir restorana girerek durabildiği kaza dün soysal medyada yer almış ve şarkıcı Lara’nın sevenleri bir anda büyük bir şok ve endişe içerisine girmişti. Bugün gelen haberler ise şarkıcının iyi olduğu ve evinde dinlenmeye çekildiği yönünde. Şarkıcı Lara’da sevenlerine sağlığıyla ilgili bilgiler verdi. İşte ayrıntılar!

Şarkıcı Lara Taburcu Edildi!

Perşembe günü meydana gelen kazada kaldırımda yürüyen şarkıcı Lara ve yeğeni yaralanmış ve olay yerine gelen ambulansla Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmışlardı. Yaralıların çeşitli yerlerinde çizikler ve eziklerin oluştuğu ve bir günlük tedavinin ardından hastaneden taburcu edildikleri öğrenildi. Şarkıcı Lara olayla ilgili olarak “Rabbimi şükürler olsun şans eseri hayattayım. Böyle bir kaza hakikaten yaşamak bir şans. Yaya yolunda yürüdüğümüz esnada sağa dönmemizle Yiğit’in Allah Allah dediğini duydum. Ani bir fren sesi sonrası araba bize çarparak restoranın içine sürükledi ve aracın altında kaldık. Araba beni çok fena bir şekilde sürükledi ve vücudumun çeşitli yerlerinde çizikler oluştu. Birileri beni bedenimle acılar içinde çektiğini hatırlıyorum sonra sadece duyduğum şey araba patlıyor dediler. Yiğit ağladı duydum. Yiğit teyze ambulans geliyor iyi olacaksın diyordu. Sonra ambulansa konuldum.” İfadelerini kullandı.

En Kısa Sürede Görüşeceğiz!

Kaza sonrası kaldırıldığı hastaneden taburcu edilen Lara evinde dinlenmeye çekilirken “kaza sonrası yattığım yerde üzerime güneş gelmesin diye havlu koydular. O kadar duyarlı insanlar var ki Alanya halkına sonsuz teşekkür ediyorum. Hastanedeki tüm sağlık personeline, sevenlerime ve beni bir an olsun yalnız bırakmayan herkese sonsuz teşekkür ederim. Aynı zamanda şunu belirtmeden geçemeyeceğim. Sevenlerime verdiğim bir söz var. Konser sözlerimi muhakkak yerine getireceğim ve inşallah haftaya iyileşeceğim. Her gün sağlık çalışanları gelerek sağ olsun ağrı kesiciler veriyor. En kısa sürede konserlerimde görüşeceğiz. Sizleri çok seviyorum” ifadelerini kullandı.

13-06-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar