Müzisyen Jehan Barbur’un Anne Acısı

Müzisyen Jehan Barbur’un Anne Acısı
Ünlü şarkıcı Jehan Barbur bugün hayatının en acı günlerinden birini yaşadı. Ünlü isim sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak annesini kaybettiğini duyurdu.

Magazin dünyası bugün yine ünlü bir isminin acısını manşetlerine taşıdı. Son zamanlarda özellikle bu senenin başından beri pek çok ünlü isim hayatını kaybetti. Kimi ünlü isim hayatını kaybederken kimi de ünlü isimlerin yakınları hayata veda etti. Bu durum magazin basını ve sosyal medya tarafından takipçilerine ve okuyucularına duyururken bu acıyı yaşayan ünlüler ise oldukça zor anlar geçirdiler. Müzik dünyasının sevilen isimlerinden biri olan ve seslendirdiği parçalarla gönüllerde taht kuran ünlü şarkıcı Jehan Barbur’da bu acıyı yaşayanlardan biri oldu. Ünlü müzisyen’in annesi Müryel Barbur hayata veda etti. Bu acıyı olayı sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaşan Jehan Barbur acısını kelimelere döktü. Sevenleri tarafından teselli edilmeye çalışılan ve taziye mesajları gönderilen ünlü isim ise oldukça acı zamanlar geçirdi. Ünlü ismin annesinin uzun zamandır hastalıklarla mücadele ettiği öğrenildi.

Annem Hoşça Kal

Ünlü şarkıcı Jehan Barbur hayatının en acı günlerinde birini yaşadı. Ünlü ismin annesi Müryel Barbur hayata veda etti. Uzun zamandır hastalıklarla mücadele eden Müryel Barbur ne yazık ki bu hastalıklara daha fazla direnemeyerek hayata veda etti. Müryel Barbur’un ünlü şarkıcı kızı Jehan Barbur annesinin ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Jehan Barbur paylaşımında “canımın parçası annem hoşça kal. Uzun süredir verdiğimiz mücadele ruhunun bugün huzura kavuşmasıyla son buldu. Başka türlü bir uğurlama tercih ederdik. Fakat pandemi sebebiyle kilise ayini ve cenaze törenimiz sadece aile arasında olacaktır. Son üç yıldır yanımıza olan herkese teşekkür ederiz. Bu acıdan uzak olmanız dileğimle. Jehan” ifadelerini kullandı. Bizde ünlü şarkıcıya annesini kaybetmesi sebebiyle başsağlığı diliyoruz.

Jehan Barbur Kimdir?

Ünlü şarkıcı Jehan Barbur 12 Nisan 1980 yılında Beyrut’ta dünyaya gelmiştir. Hristiyan Arap kökenli bir Türk şarkıcı olan Jehan Barbur ilk, orta, lise ve üniversite eğitimlerinin ardından 2002 yılında profesyonel müzik kariyerine başlamıştır. Pop ve caz türü şarklar seslendiren ünlü isim ilk albümünü 2009 yılında yapmıştır. Şarkıcının şu ana kadar çıkan albümleri arasında Uyan, Hayat, Sarı, Sizler Hiç Yokken, Evim Neresi bulunmaktadır.

23-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar