İsmail Hacıoğlu’ndan Rol Aldığı Mahkum Dizininin Senaristine Şok İfadeler  

İsmail Hacıoğlu’ndan Rol Aldığı Mahkum Dizininin Senaristine Şok İfadeler  
Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve yabancı bir diziden uyarlanan Mahkum’un başrolü İsmail Hacıoğlu dizisinin senaristini yatmakla suçladı.

MF Yapım tarafından Fox Tv için hazırlanan ve Güney Kore menşeli bir dizi olan İnnocent Defendant adlı diziden uyarlanan Mahkum dizisi Perşembe akşamları seyirciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. Bu sezon ortasında başlayan ve heyecanın bir an bile düşmediği ve seyircinin nefeslerini tutarak izlediği Mahkum dizisinde birbirinden ünlü oyuncular yer alıyor. Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Melike İpek, Hayal Köseoğlu gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Mahkum dizisi ilk başlarda reytingleri adeta kasıp kavurmuş ve Perşembe akşamına damgasını vurmuştu. Ancak ilerleyen bölümlerde dizinin reytinglerinde belli oranda bir düşüş yaşanmaya başlamıştı. Bu durumu senaryonun kendini tekrar etmesine ve sıkıcı olmasına bağlayan izleyiciler yine de diziyi seyretmekten vazgeçmediler. Dizinin senaryosunun sıkıcı olduğunu dizide başrol oynayan ve tam anlamıyla oyunculuk resitali sunan İsmail Hacıoğlu’da eleştirdi.

Senaristler Yatışta

Fox Tv ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan ve uyarlama bir dizi olan Mahkum’un yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk otururken dizinin uyarlama senaryosunu ise Uğraş Güneş kaleme alıyor. Dizinin başrolünde yer alan ve Barış Yesari karakterini canlandıran İsmail Hacıoğlu dizinin senaryosuyla ilgili sert bir eleştiride bulundu. İsmail Hacıoğlu sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda bir seyircinin “senaryo giderek sıkıcı olmaya başladı” şeklindeki paylaşımına “sorma, bir de uyarlama bir iş. Sanırım senarist bayağıdır yatışta. Dolanıyorlar bir de sağda solda anlamıyorum ki” ifadelerini kullandı. İsmail Hacıoğlu’nun kendisinin de başrolünde yer aldığı dizinin senaryosunu eleştirmesi dizide bir problem mi var sorusunu akıllara getirdi. Uğraş Güneş tarafından uyarlanan Mahkum’da bundan sonra nasıl bir gelişme yaşanacağı ise merak konusu oldu.

Son Bölüm Şoku

Öbür taraftan dizinin yayınlanan son bölümünde Barış Yesari ve Fırat Bulut el ele vererek Sinyor tarafından kaçırılan ve alıkonulan çocuklarını kurtarmak için harekete geçmiş ve bir plan yaparak Sinyor’u tuzağa düşürmüş ve onun son bölümlerde yaşanan ölümlerin sorumlusu olduğunu ispatlamaya çalışmışlardı. Buna karşın Sinyor bu tuzağı boşa çıkarmak için suçları Fırat Bulut ve Barış Yesari’nin üstlenmesini istemişti. Karşı çıkmaları durumunda ise çocuklarının öleceğini belirtmişti. Dizinin son bölümünün final sahnesinde özel bir yerde olan iki çocuğun babalarının gözleri önünde Sinyor tarafından gazla zehirlenmeleri seyirciyi şoke etti. Sosyal medyada bu anlar yoğun olarak eleştirildi.

10-04-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar