Arda ile Omuz Omuza Sezon Finalinde

Arda ile Omuz Omuza Sezon Finalinde
Kanal D ekranlarında her Pazar günü yayınlanan Arda ile Omuz Omuza bu Pazar yayınlanacak ve Uğur Uzunel’in konuk olacağı 130. Bölümle sezon finali yapıyor.

Televizyon ekranlarının başarılı programlarından biri olan ev hafta sonları Kanal D ekranlarında yayınlanan Arda ile Omuz Omuza programı 26 Haziran Pazar günü yayınlanacak 130. Bölümle birlikte sezon finali yaparak seyirciye yeni sezona kadar veda ediyor. Her pazar günü seyirciyi ekrana kilitleyen ve program konuğu ile eğlenceli ve keyifli bir yemek sohbet programına imza atan başarılı ve ünlü şef Arda Türkmen 130. Bölümde yine seyirciye keyifli anlar yaşatacak. Ünlü şef ile birlikte stüdyoya girerek aynı yemeği aynı süre ve şartlar altında yapmaya çalışan bir ünlünün düştüğü komik, zor ve eğlenceli anları anlatan programın 130. Bölüm konuğu ise ünlü ve başarılı oyuncu Uğur Uzunel. Ünlü şef ve Arda Türkmen 26 Haziran Pazar günü Kanal D ekranlarında seyirciye yine doyumsuz anlar yaşatacaklar.

Vişneli Limon Kremali Tart

Kanal D ekranlarının sevilen ve reytingi bol, eğlenceli ve komik programı Arda ile Omuz Omuza bu hafta program konuğu olarak ünlü oyuncu Uğur Uzunel’i konuk ediyor. Her hafta bir ünlü ismin şef Arda Türkmen ile birlikte aynı yemeği aynı şartlarda yaptığı programda bu hafta Arda Türkmen Uğur Uzel ile birlikte Vişneli Limon Kremali Tart yapacaklar. Ünlü oyuncu Uğur Uzunel şef Arda Türkmen’in tarif ve yönlendirmesiyle mutfakta belli bir süre içinde Vişneli Limon Kremali Tartı yapmaya ve servise çıkarmaya çalışacak. Uğur Uzunel’in yapacağı yemeği Arda Türkmen ve Arda Türkmen’in yapacağı aynı yemeği de Uğur Uzunel’in tadacağı program Arda ile Omuz Omuza’nın sezon finali bölümü olacak.

Uğur Uzunel Kimdir?

Bugüne kadar pek çok yapımda rol alan ve başarısıyla herkesi kendisine hayran bırakan başarılı oyuncu Uğur Uzunel 12 Kasım 1988 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Küçük yaşlardan itibaren oyuncu olmak isteyen Uzunel, ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü Oyunculuk Ana Sanat dalından mezun olmuş ve ardından setlerde yer almaya başlamıştır. Ünlü oyuncu bugüne kadar

·         Kumdan Kale

·         Ferahfeza

·         El Yazısı

·         Evdeki Yabancı

·         İkimizin yerine

·         Her Şey yolunda

·         Ağır Roman Yeni Dünya

·         Şeref Meselesi

·         Aşk ve Mavi

·         Halka

·         Afilli Aşk

·         Masumlar Apartmanı adlı dizilerde ve filmlerde yer almıştır.

25-06-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar