Ünlü Şovmen Beyaz’ın Yeni İşi Ne?

Ünlü Şovmen Beyaz’ın Yeni İşi Ne?
Beyaz Şov’la akıllara kazınan ve tam anlamıyla bir efsaneye dönüşen ünlü isim Beyazıt Öztürk televizyondan uzak kaldığı dönemde kendine yeni bir iş alanı yarattı.

Yaklaşık 20 yıl boyunca Kanal D ekranlarında Beyaz Şov ile ekrana gelen ve bu program ile tam anlamıyla bir fenomen ve efsaneye dönüşen ünlü televizyoncu Beyazıt Öztürk bu programın final yapmasından sonra bir süre ekranlarda yer almadı. Daha sonra Tv 8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasında jüri koltuğuna oturan ve bu programda da kendine has üslubuyla kısa sürede kendini seyirciye ve yarışmacılara sevdiren Öztürk halen bu programdaki jüri üyeliğine devam ediyor. Hemen her fırsatta Beyaz Şov tekrar başlayacak haberleriyle gündeme gelen ünlü isim aynı zamanda yurt içi ve yurt dışında sahne gösterileriyle de seyirciyle buluşuyor. Ancak ünlü televizyoncu beyaz Şov’dan bu yana sunuculuk ve kendine ait bir program anlamında ekranlarda gözükmüyor. Ünlü isim Beyazıt Öztürk’ün televizyondan uzak kalmasının ardından kendine yeni bir iş alanı yaratarak bununla meşgul olmaya başladığı magazin basını ve sosyal medyada yer almaya başladı. Peki Beyazıt Öztürk’ün yeni işi ne?

Heykel Yapmaya Başladı

Ünlü televizyoncu Beyazıt Öztürk ekranlardan uzak kaldığı zaman içinde kendine yeni bir meslek edinerek çalışmaya başladı. Ünlü şovmen heykel alanında çalışmalar yapmaya başlayarak yeni bir mesleğe adım atmış oldu. Ünlü isim konuyla ilgili olarak “annemle birlikte daha çok burada kalıyorum, ona da iyi oluyor. Bol bol spor yaparak vakit geçiriyorum. İstanbul’da rahat yapamıyorsun burada daha güzel, keyifli oluyor” ifadelerini kullandı. Öztürk heykel işiyle ilgili olarak “Eylül ayında bütün malzemelerin ve fabrika atıklarından Eskişehir’de bir heykel atölyesi kurduk. Yaklaşık 1.5 senedir orada heykel yapıyoruz. Televizyon atıkları, kablolar… Fabrikadan çıkan atıklar ile 15 tane büyük boyutlarda heykel yaptık. Konsepti Kadın Voleybol Milli Takımı. Enteresan bir şey oldu. Benim de esas meslek okuldan, pandemi döneminde aklımıza geldi. Yapalım mı dedik, şirket de hadi yapalım dedi. Sağ olsun hocalardan 1 – 2 arkadaşım destek attı. Eylül ayında Zorlu’da bir sergi düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

O Ses Türkiye’de Yer Alacak mı?

Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk ayrıca Tv 8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye’de yer alıp almayacağı ile ilgili de konuştu. Ünlü isim O Ses Türkiye’nin olup olmayacağına Acun Ilıcalı’nın karar verdiğini belirterek yapılırsa projede yer alacağını belirtti.

19-06-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar