Zerrin Özer Hayvan Severleri Kızdırdı

Zerrin Özer Hayvan Severleri Kızdırdı
Ünlü sanatçı Zerrin Özer sosyal medya hesabımdan paylaştığı bir paylaşım sebebiyle hayvan severlerin tepkisiyle karşılaştı.

Magazin basınında zaman zaman ünlülerin bir konu hakkında açıklama yapmak isterken istemedikleri sözcükleri kullandıkları oluyor ve bu durum ne yazık ki bazı kesimleri üzebiliyor. Bugün magazin basınında ve sosyal medyada yer alan bir haber de bu türden bir içerikle kitlesinin huzuruna çıktı. Ünlü sanatçı Zerrin Özer sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu ve ne yazık ki burada aslında söylemek istemediği şeyler dile getirdi ve bu da bir anda gündem oldu. Zerrin Özer’in hayvanlarla alakalı ifade ettiği olumsuz kelimeler bir anda sosyal medya tarafından eleştirilmeye başlandı. Durumu anında anlayan ve yaptığı yanlışlığı fark eden ünlü isim herkesten özür dileyerek kelimelerini düzeltti.

Hatasını Kısa Sürede Düzeltti

Ünlü sanatçı Zerrin özer sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Ancak ne yazık ki ünlü ismin paylaşımı hayvan severler tarafından şiddetle eleştirilmeye başlandı ve tepki aldı. Zerrin Özer sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “ben geçmişimi dürdüm büktüm çöpe attım. Çöpü karıştırmak köpeklerin işidir” ifadelerini kullandı. Bu paylaşım kısa sürede hayvan severler tarafından tepkiyle karşılandı. Hayvan severler “keşke duygularınızı dile getirirken en sadık dostlarımızı aşağılayacak ifadeler kullanmasaydınız. Çünkü hiç hak etmiyorlar, tüm kötülük insanlardan geliyor” şeklinde serzenişte bulundular. Bunun üzerine zerrin Özer yaptığı yanlışı düzelterek özür diledi ve yeni bir paylaşım yaptı. Zerrin Özer özür paylaşımında “inanın ben hiç öyle düşünmedim. Sadece ironiydi. Üç tane çocuğum var Hurma, Ponpon ve Tosun. Çok üzgünüm. Kendi çocuklarımdan da özür dilerim. Çok şükür onlara. O kadar çok üzüldüm ki” ifadelerini kullandı. Ünlü sanatçı ayrıca tüm eleştirilere özür dileyerek karşılık verdi.

Tecavüze Uğradım

Ünlü isim geçtiğimiz aylarda yaptığı bir açıklama ile gündeme oturmuş ve şok itiraflarda bulunmuştu. Zerrin Özer bir YouTube kanalında konuşurken abim dediğim insanın tecavüzüne uğradım” ifadelerini kullanarak “bir gün başıma bu olay gelmiş, dayak yiye yiye yumruk yiye yiye. Üstümde 180 kilo bir adam. Bağırıyorum ben onu hayatımda en yakın abim biliyorum. Ben o zaman başkasına aşığım ve bir tek ona anlatabiliyorum. Ben evde tek kalıyorum günlerce yorganı çekip ağlıyorum. Diyorum ki ben bunu Tülay ablama söylesem Tülay ablam gider bu adamı vurur” ifadelerini kullanmıştı. 

27-07-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar