Usta Oyuncu Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisine Katıldı

Usta Oyuncu Ben Bu Cihana Sığmazam Dizisine Katıldı
Sezonun iddialı yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam’ın birbirinden ünlü isimlerden kurulu kadrosuna yeni bir ünlü isim daha katıldı.

Yeni yayın döneminin en iddialı ve en çok merak edilen yapımlarından biri olan Ben Bu Cihana Sığmazam çekimlerine devam ediyor. Oktay Kaynarca’nın başrolünde yer aldığı dizinin yayınlanan fragmanları seyirci tarafından oldukça beğenilirken dizinin şu sıralar üçüncü bölümünün çekimleri devam ediyor. 20 Eylül Salı akşamı Atv ekranlarında seyirciyle buluşmaya hazırlanan dizinin birbirinden ünlü oyuncu kadrosuna ise yeni ve ünlü isimler ise katılmaya devam ediyor. Güzel Adamlar Medya tarafından hazırlanan ve senaryosunu Yusuf Reha Alp ve Mahinur Ergun tarafından kaleme alınan, yönetmen koltuğunda Onur Tan’ın oturduğu dizinin kadrosuna başarılı ve usta oyuncu Burak Altay dahil oldu.

Burak Altay Ben Bu Cihana Sığmazam’da

Son olarak Üç Kuruş dizisinde rol alan ve bugüne kadar yer aldığı yapımlardaki başarısıyla göz dolduran başarılı ve usta oyunculardan Burak Altay yeni yayın döneminin iddialı dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam’ın kadrosuna katıldı. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizide Habib karakterini canlandıracak oyuncunun dördüncü bölümden itibaren kadroda yer alacağı öğrenildi. 20 Eylül Salı akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek olan Ben Bu Cihana Sığmazam yakınlarda 2. Fragmanıyla seyirci karşısına çıktı. Sezona iddialı bir giriş yapmak isteyen ve yerine geldiği Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ı aratmamaya çalışacak olan dizi bir aşk ve intikam hikayesi üzerine kurulu. Oktay Kaynarca ve Pelin Akil’in başrolünde yer aldığı dizinin çekimlerinin bir bölümü Özbekistan’da çekilmiş ve bu çekimler oldukça ses getirmişti.

Burak Altay Kimdir?

Bugüne kadar pek çok dizi ve sinema filminde rol alan başarılı oyuncu Burak Altay 25 Mayıs 1980 yılında Rize’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından İzmir Dokuz Eylül Üniversitesinde oyunculuk üzerine eğitim alan oyuncu daha sonra setlerde yer almaya başlamıştır. Son olarak Show Tv ekranlarında geçtiğimiz sezon ekrana gelen Üç Kuruş dizisinde rol alan başarılı oyuncu bugüne kadar pek çok dizi ve filmde rol almıştır. Burak Altay’ın yer aldığı yapımlar arasında

·         Üç Kuruş

·         Dünyanın En Güzel Kokusu

·         Dünyanın En Güzel Kokusu 2

·         Çekmeceler

·         Türkan

·         Barda

·         Okul

·         Asmalı Konak

·         Balalayka bulunmaktadır.

09-09-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar