Tuzak Dizisinden İlk Kareler Geldi

Tuzak Dizisinden İlk Kareler Geldi
Tv 8 ekranlarının merakla beklenen ve hikayesi bir türlü öğrenilemeyen iddialı dizisi Tuzak’ın setinden ilk kareler gelmeye başladı.

Tv 8 ekranlarında yayınlanacak olan ve yeni yayın döneminin iddialı yeni dizilerinin başında gelen Fabrika Yapım imzalı Tuzak geçtiğimiz günlerde çekimlere başlamıştı. Dizinin hikayesi konusunda fazla bilgi paylaşmayan kanal ve yapım şirketi bu konuda oldukça hassas davranırken dizinin hikayesi konusunda bilgiler gelmeye başladı. Ayrıca dizinin çekimlerinden ilk karelerde gelmeye başladı. Seyircinin heyecanla beklemeye başladığı ve başrolünde Talat Bulut ile Akın Akınözü’nün yer aldığı dizinin kadrosunda ayrıca birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Yakında Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşacak olan dizinin paylaşılan resimlerinde ünlü oyuncular oldukça mutlu bir şekilde görünürken dizinin çekimlerinin tüm hızıyla sürdüğü ve dizinin Eylül ayının son haftasında ekranda olacağı öğrenildi.

İlk Kareler gelmeye Başladı

Fabrika Yapım ve Acun Medya tarafından hazırlanan ve sezonun en çok merak edilen yapımların arasında gösterilen Tuzak Dizisinin setinden ilk fotoğraflar magazin basını ve sosyal medyada yayınlanmaya başladı. İlk kareler seyirci ve sosyal medya kullanıcıları tarafından oldukça beğenilen Tuzak dizisinin tanıtımının ise çok yakında Tv 8 ekranlarında yayınlanması bekleniyor.

Oyuncu kadrosunda Talat Bulut, Akın Akınözü, Rıza Kocaoğlu, Yağız Can Konyalı, Onur Durmaz, İlayda Çevik, Eylül Su Sapan, Emir Benderlioğlu, Naz Göktan, Gamze Süner Atay, Lesli Karavil ve İbrahim Şahin’in yer alacağı diziyi Eylem Canpolat kaleme alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Aytaç Çiçek otururken dizinin çekimleri devam ediyor.

Tuzak Dizisi Konusu Ne?

Tv 8 ekranlarında yayınlanacak olan ve yeni dizilerden biri olan Tuzak dizisinin konusu sonunda netleşmeye başladı. Uzun süredir dizinin hikayesi konusunda bir bilgi alınamazken gelen bilgilerle dizinin hikayesinin ne olduğu da ortaya çıktı. Tv 8 ekranlarında yayınlanacak Tuzak Dizisi bir intikam hikayesini konu alacak. Dizi, ortak bir amaç için birleşen üç kardeşin hiç de zannettikleri gibi bağları olmadığını gözler önüne serecek dizide, babalarının onayını ve konforlu hayatlarını birbirinden daha çok sevdiklerini düşünen Güneş, Mete ve Güven kardeşlerin düşmanlarına karşı nasıl bağlandıklarını seyirciyle buluşturacak. Seyircinin uzun süredir merakla beklediği dizinin bu hikayesi bir anda gündem olurken dizide bir iş adamını canlandıracak olan Talat Bulut’la bir avukatı canlandıracak Akın Akınözü’nün performansı merak ediliyor. Heyecanla ve merakla beklenen dizi yeni yayın döneminde Tv 8 ekranlarında seyirciyle buluşacak.

09-09-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar