Usta oyuncu Çukur dizisinden ayrılıyor

Usta oyuncu Çukur dizisinden ayrılıyor
Pazartesi günlerinin en çok izlenen dizisi Çukur'da beklenmedik ayrılık yaşanacak. Dizide hangi karakter neden ayrılıyor? Çukur dizisi bu sezon final yapacak mı? Dizi hakkında merak edilen tüm ayrıntılar yazımızda.

Son zamanların en başarılı projelerinden biri olan Çukur'da bir ayrılık daha yaşanacak. Geçtiğimiz haftalarda dizide 'Hale' karakterine hayat veren genç oyuncu Elif Doğan projeden ayrılmıştı. Çukur takipçilerini bir ayrılık daha bekliyor. Dizide 'Baykal' karakterine hayat veren usta oyuncu Burak Sergen'in de önümüzdeki günlerde diziden ayrılacağı öğrenildi.

Baykal diziden nasıl ayrılacak?

Usta oyuncu Burak Sergen, Baykal karakterine öyle güzel hayat verdi ki, ne kadar sevilmeyen karakter de olsa, büyük bir hayran kitlesi bulunmaktadır.  Dizinin tek çözülemeyen karakteri Baykal, "gizemiyle mi veda edecek yoksa tüm merak edilenler gün yüzüne çıkacak mı?" merakla beklenirken, usta oyuncunun hangi bölümde diziden ayrılacağı da henüz netleşmedi.

Burak Sergen'in diziden ayrılma nedeni olarak, hem senaryonun işleyişi neden olarak gösterilirken. Usta oyuncunun Zuhal Olcay ile oynadığı 'Aşkın Halleri' adlı tiyatro oyunu nedeniyle içinde olduğu yoğun tempoda çalıştığı öğrenildi.
 

02-04-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar