Usta oyuncu Hekimoğlu'ndan TRT 1'in Tövbeler Olsun dizisine transfer oldu!

Usta oyuncu Hekimoğlu'ndan TRT 1'in Tövbeler Olsun dizisine transfer oldu!
Hekimoğlu dizisinde Vahap karakteriyle izlediğimiz Güven Kıraç, TRT 1'den ekrana gelecek Tövbeler Olsun dizisine transfer oldu.

Son olarak Kanal D ekranlarının Hekimoğlu dizisinde izlediğimiz Güven Kıraç sürpriz bir diziyle ekrana gelecek. Çok yakında TRT 1 ekranlarında başlayacak olan Tövbeler Olsun dizisi, usta ismi oyuncu kadrosuna dahil etti.

Güven Kıraç Tövbeler Olsun dizisine katıldı

Güven Kıraç, Hekimoğlu dizisinin 10. bölümünde diziye dahil oldu. Hekimoğlu dizisinde Ateş Hekimoğlu ile çekişme halindeki Vahap Ergun karakterini canlandıran ünlü oyuncu dizide çok kısa rol aldı. Hekimoğlu dizisinde 5 bölüm rol alan Güven Kıraç, 14. bölümler birlikte diziden ayrıldı. Güven Kıraç, Hekimoğlu dizisinden önce Behzat Ç ve Payitaht Abdülhamid gibi dizilerde rol almıştı.

Yaz dönemiyle birlikte, pandemi nedeniyle araya giren diziler resmen sezon arasına gitti. Hekimoğlu dizisinden ayrılmasının üzerinden çok geçmeyen Güven Kıraç'ın yeni dizisi belli oldu. Kendisini, bir süredir adını duyduğumuz ancak hakkında pek de fazla şey bilmediğimiz Tövbeler Olsun dizisinde izleyeceğiz. Güven Kıraç'ın Tövbeler Olsun dizisinde hangi karakteri canlandıracağıyla ilgili herhangi bir bilgi paylaşılmadı. Birbirinden ünlü isimleri izleyeceğimiz Tövbeler Olsun dizisiyle ilgili bildiklerimiz neler? Dilerseniz diziyle ilgili tüm bilgilere bir göz atalım.

Tövbeler Olsun dizisi oyuncu kadrosu ve diziyle ilgili tüm bilgiler

Tövbeler Olsun dizisinin çekimlerine Temmuz ayı içerisinde başlanması bekleniyor. Konusuyla ilgili herhangi bir şey bilmesek de bir komedi dizisi olacağını biliyoruz. Milim Yapım imzası taşıyan dizinin senaristliğini Hasan Kaçan üstleniyor. Hasan Kaçan ayrıca Tövbeler Olsun dizisinde rol alacak isimlerden biri olacak. Yönetmen koltuğunda ise daha önce Behzat Ç dizisinde de yönetmenlik yapan Serdar Akar oturacak. Tövbeler Olsun dizisinin oyuncu kadrosunda, Güven Kıraç ve Hasan Kaçan dışında Sercan Badur, Erkan Can, Çiçek Dilligil, Merve Erdoğan, Naz Çağla Irmak, Seda Akman, Ünal Silver isimler de Tövbeler Olsun dizisinde rol alacak. Genelde dizilerin oldukça uzun sürelere sahip olduğunu görüyoruz ancak Tövbeler Olsun dizisinin bölümleri 60 dakika uzunluğunda olacak. Hakkında merak edilen pek çok şey bulunan Tövbeler Olsun dizisi Sonbahar aylarında TRT 1'den ekranlara gelecek. Önümüzdeki günlerde diziyle ilgili daha fazla bilgi sahibi olacağız.

19-06-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar