Usta Oyuncu Macit Koper El Kızı Dizisinde

Usta Oyuncu Macit Koper El Kızı Dizisinde
Yeni sezonun iddialı yapımlarından biri olarak öne çıkan Fox Tv’nin yeni dizisi El Kızı oyuncu kadrosuna üç yeni ismi daha dahil etti.

Yeni sezon için sayılı günler kalan eski diziler yeniden setlere döndü ve çekimlere başladı ya da başlamak üzere. Yeni dizilerin birçoğu hazırlıklarını tamamladı bazıları sete çıktı ve vira bismillah dedi. Bazıları ise halen hazırlıklarını sürdürüyor. Bu dizilerden biri de Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve iddialı castıyla dikkatleri çeken El Kızı dizisi. NTC Medya tarafından hazırlanan ve Muğla’da çekilecek olan El Kızı dizisi Fox Tv’nin umut bağladığı yapımlardan biri. Dizi için yapım şirketi son dakika hazırlıkları yaparken castta son oyuncularla görüşülüyor ve son isimler belirleniyor. Birbirinden ünlü isimlerden kurulu dizinin castına üç yeni isim daha dahil olurken özellikle yılların oyuncusu büyük usta Macit Koper bunlar arasında dikkat çekti. Son olarak Ramo’da rol alan usta oyuncunun El Kızı’na katılması diziyi bekleyenlerde heyecan yarattı.

El Kızı Dizisi İddialı Geliyor

NTC Medya tarafından hazırlanan ve yeni sezonda Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak olan yeni dizi El Kızı’nın castı adata ışıldıyor. Birbirinden usta ve ünlü isimlerden kurulan dizinin oyuncuları yakın zamanda çekim için belirlenen Muğla’ya giderek set başı yapacak. Sevda Erginci, İsmail Ege Şaşmaz, Perihan Savaş, Sedef Avcı, Toprak Sağlam, Çağla Şimşek ve Pelinsu Çileli’nin yer aldığı oyuncu kadrosuna üç isim daha dahil oldu. Dizinin ana castına son olarak Ramo’da rol alan yılların oyuncusu büyük usta Macit Koper, başarılı oyuncu Nur Yazar ve Münir Can Cindoruk dahil oldu. Seyirci özellikle Macit Koper’in diziye katılmasını heyecanla karşılarken dizinin yakın zamanda sete çıkması bekleniyor. Öksüz bir kızın hikayesinin anlatılacağı dizi yeni sezonda Fox Tv ekranlarında yer alacak.

Macit Koper Kimdir?

Türk dizi, tiyatro ve sinema dünyasının önde gelen oyuncularından usta oyuncu Macit Koper 1 Mart 1944 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Türk tiyatro tarihinin usta oyuncularından olan ve bugüne kadar pek çok tiyatro oyunu ve dizi ve sinema filminde yer alan usta oyuncu pek çok yapımda rol almıştır. Usta oyuncu Muhsin Ertuğrul, Beklan Algan ve Ayla Algan’dan dersler almıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır.

-          İftarlık Gazoz

-          Küçük Günahlar

-          Cazibe Hanımın Gündüz Düşleri

-          Afife Jale

-          Şekerpare

-          Ramo

-          Yüzleşme

-          Avlu

-          Siyah Beyaz Aşk

-          Poyraz Karayel

-          Muhteşem Yüzyıl

-          Kurtuluş

-          Kirazlar Çiçek Açıyor

-          Bu Devrin Kadını

14-08-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar