Usta Oyuncu Mustafa Avkıran’ın Yeni Dizisi Belli Oldu

Usta Oyuncu Mustafa Avkıran’ın Yeni Dizisi Belli Oldu
Televizyon kanalları yeni dizilerini bir bir duyururken usta oyuncu Mustafa Avkıran’ın rol alacağı dizi belli oldu. İçimizden Biri adlı dizi Show Tv’de ekrana gelecek.

Yaz sezonu dizileri belli oldu ve yapımlar sete inerek çekimlere başladı. Henüz bu yapımlar ekrana gelmeden televizyon kanalları ve yapım şirketleri Eylül yayın dönemi için hazırlıklara başladı. Oldukça dinamik bir sektör olan yayıncılık dünyasında en az 6 ay öncesinden başlayan çalışmalar doğrultusunda hareket eden televizyonlar ve yapım şirketleri gün aksatmadan yeni sezon için çalışmalara başladı. Son iki sezondur Show Tv ekranlarında yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi ile büyük bir başarı yakalayan Süreç Film de yeni projesi için harekete geçti. Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın final bölümünde son sahnede dizinin karakteri Feride tarafında adı açıklanan İçimizden Biri’nin Süreç Film tarafından Show Tv için hazırlıklarına başladığı yeni dizisi olduğu ortaya çıktı. Yapım şirketi dizinin castı için çalışmalara başladı.

Mustafa Avkıran İçimizden Biri’nde

Süreç Film tarafından hazırlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk biterken aynı ekip tarafından yine Show Tv’ye yeni bir proje için hazırlıklar baladı. Temmuz ayında sete çıkacak İçimizden Biri adlı yapım için oyuncularla görüşmeler başlarken Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ta Feride karakteriyle rol alan Gizem Güneş bu dizinin ilk oyuncusu oldu. Yapım şirketi çalışmalarına devam ederken usta oyuncu Mustafa Avkıran’ın da İçimizden Biri adlı dizide rol alacağı öğrenildi. Ege bölgesinde bir ilde çekilecek dizinin konusu ise şimdiden heyecan uyandırdı. Hıristiyan bir ailenin oğlu Adam ile Müslüman Türk bir ailenin kızı Havva’nın aşkının hikayesini anlatacak dizi eylül için hazırlanıyor. Dizinin Kuzey yıldızı İlk Aşk gibi iddialı ve başarılı olması bekleniyor.

Mustafa Avkıran Kimdir?

Dizi ve sinema dünyasının usta oyuncusu Mustafa Avkıran 1963 yılında Gaziantep’te dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı’ndan mezun olmuştur. Bugüne kadar onlarca tiyatro, dizi ve filmde rol alan usta oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır.

·         Kaçak

·         Kuzey Güney

·         Av Mevsimi

·         Yaprak Dökümü

·         Ezo Gelin

·         Köpek

·         Kayıt Dışı

·         Kınalı Kar

·         İstanbul Kanatlarımın Altında

·         Sokaktaki Adam

·         Ateşten Günler

·         Köstebek

20-05-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar