Yeni dizi İçimizden Biri'nin oyuncu kadrosunda kimler var?

Yeni dizi İçimizden Biri'nin oyuncu kadrosunda kimler var?
Yeni sezona hazırlanan yeni dizi İçimizden Biri muhteşem bir kadroyla ekrana gelecek. İçimizden Biri'nin oyuncu kadrosunda kimler var? İçimizden Biri'nin konusu nedir?

Yeni sezonun en iddialı dizilerinden biri olmaya aday İçimizden Biri kodrosu şekillenmeye başladı. Başarılı ve güçlü isimleri kadrosunda toplayan İçimizden Biri Süreç Film imzası taşıyor. Süreç Film tarafından hazırlanan yeni dizi İçimizden Biri Show Tv ekranından seyirciyle buluşacak. Hazırlıkları devam eden İçimizde Biri dizisi için güçlü oyuncularla anlaşma sağlandı. Birçok sevilen isim yeni sezonda ekranda olacak. Yeni dizi İçimizden Biri'nin oyuncu kadrosunda kimler var? İşte İçimizden Biri kadrosunda bulunan o isimler…

İçimizden Biri oyuncu kadrosu

Show Tv'de yayınlanacak yeni sezonun iddialı dizisi İçimizden Biri'nin başrol oyuncuları Özge Yağız (Havva) ve Bora Akkaş (Adam) olmuştu. Show Tv'de yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın da yapımcısı olan Ersoy Güler İçimizden Biri projesiye sezona iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Mustafa Avkıran, Derya Alabora, Renan Bilek, Benian Dönmez (Adile), Gizem Güneş gibi isimler İçimizden Biri dizisinin kesinleşen oyuncu kadrosunu oluşturuyor. Farklı isimleri bir araya getiren yeni proje İçimizden Biri için cast çalışmaları devam ediyor. İçimizden Biri dizisinin çekimlerine Temmuz ayı sonunda başlanacak.

İçimizden Biri dizisinin konusu nedir?

Marmaris'te Kurban Bayramı sonrasında çekimlerine başlanacak yeni dizi İçimizden Biri'nin konusu da merak edilenler arasında. Ege'de çekilecek İçimizden Biri çok özel sahnelerle ekrana gelecek. Yönetmen ve senarist olan Ersoy Güler'in yönetiminde çekilecek yeni dizi Havva ile Adam'ın aşk hikayesini konu ediniyor. İçimizden Biri'nde İrlandalı ve Hristiyan olan Adam ile Türk ve Müslüman olan Havva'nın hikayesi ekrana gelecek. Tecrübeli isimlerin kadrosunda yer aldığı İçimizden Biri dizisi şimdiden merak edilmeye başlandı.

Yeni sezona hazırlanan İçimizden Biri dizisi için seçilen başrol oyuncuları Özge Yağız ve Bora Akkaş başlangıçta yadırgansa da farklı bir ikili olması bekleniyor. Dizinin hikayesi ve oyuncuların performansı sezon başlayınca görülecek. Süreç Film'in yeni sezon dizileri arasında olan İçimizden Biri Show Tv için hazırlanıyor.

08-07-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar