Usta oyuncu Rasim Öztekin'in acı günü

Usta oyuncu Rasim Öztekin'in acı günü
Usta oyuncu Rasim Öztekin'in acı günü. Seksenler dizisinin sevilen baba karakterini canlandıran Rasim Öztekin acı haberi sosyal medya hesabından paylaştı.

Türk Tiyatrosu'nun usta oyuncusu Rasim Öztekin'in acı günü. Rasim Öztekin sosyal medya hesabından abisi ile birlikte olduğu bir fotoğrafını paylaşarak acı haberi duyurdu. Seksenler dizisinin ana karakterlerinden Fehmi'yi canlandıran Öztekin, abisi Zeki Bülent Özker'in vefat ettiğini takipçileriyle paylaştı. Usta oyuncu Öztekin paylaşımında, "Sevgili abimi sonsuza uğurladık. Artık abimsizim… Nurlar içinde yatsın" ifadelerini kullandı.

Rasim Öztekin acı haberi paylaştı

Sinema, tiyatro ve dizilerin sevilen oyuncusu Rasim Öztekin abisi Zeki Bülent Özker'in vefatından duyduğu üzüntüyü takipçileriyle paylaştı. Öztekin abisi ile beraber çektirdiği bir fotoğrafı paylaşarak üzüntüsünü dile getirdi. Usta oyuncunun payalaşıma sevenleri ve sanatçı dostları tarafından birçok yorum yapıldı. Seksenler'in Fehmi babası Rasim Öztekin'in acı gününde sevenleri başsağlığı mesajlarıyla yanında oldu.

Rasim Öztekin kavuğu devretmişti

Rasim Öztekin son dönemde TRT1'de yayınlanan Seksenler dizisindeki Fehmi karakteriyle ekranların sevilen isimlerinden biri. Tiyatro ve sinemada da önemli hizmetleri bulunan Rasim Öztekin 2012 yılında İsmail Dümbüllü Kavuğunun sahibi olmuştu. Ferhan Şensoy'dan aşdığı kavuğu yaklaşık 8 yıl taşıyan Öztekin, geçen aylarda kavuğu devretmişti. Öztekin, İsmail Dümbüllü Kavuğu'nu sevilen oyuncu Şevket Çoruh'a devretti. Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi'nde gerçekleştirilen devir teslim töreninde usta oyuncular rasında duygusal anlar yaşanmıştı.

Rasim Öztekin kimdir?

Sinema ve tiyatro projelerindeki başarısıyla birçok ödülün de sahibi olan Rasim Öztekin 1959 İstanbul doğumludur. İstanbul Galatasaray Lisesi'ni bitiren Öztekin, İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu'ndan mezun oldu. Sanatla iç içe bir ömür geçiren Rasim Öztekin birçok özdülün de sahibi oldu. Rasim Öztekin'in aldığı ödüllerden bazıları şöyle;

  • Altan Erbulak, En İyi Oyuncu (1988)
  • İsmail Dümbüllü, Yılın En Başarılı Oyuncusu (1995)
  • Afife Tiyatro Ödülleri, Komedi ve müzikal dalında En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu (2003)
  • KALİTE DERNEĞİ (KALDER) En kaliteli sanatçı ödülü (2010)
  • Ayaklı Gazete "Yılın En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu" ödülü (2010)
  • Yılın Nasrettin Hocası Ödülü (2011)
31-12-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar