Usta Oyuncu Sabina Toziya’dan Sevindiren Haber

Usta Oyuncu Sabina Toziya’dan Sevindiren Haber
Halen memleketi Makedonya’da tedavisine devam edilen usta oyuncu Sabina Toziya’dan sevindiren haber geldi. Haberi Sabina Toziya’nın rol arkadaşı Oktay Kaynarca yaptı.

Son olarak Atv ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz dizisinde rol alan usta oyuncu Sabina Toziya geçtiğimiz aylarda memleketi Makedonya’da rahatsızlanmış ve ülkenin sağlık bakanı tarafından beynindeki tümör sebebiyle ameliyat edilmişti. Ameliyat sonrası kısmi felç geçiren Sabina Toziya memleketi olan Makedonya’da istirahata ve tedaviye çekildi. Bu sırada yeniden iyileşeme ve setlere dönme süreci uzayabileceği için halen rol aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz dizisinde canlandırdığı Hayriye Çakırbeyli karakteri senaryo gereği öldürüldü ve cenazesi düzenlenerek usta oyuncu diziden ayrıldı. Süreç içinde Makedonya’da tedavisine devam edilen başarılı oyuncunun her geçen gün daha da iyiye gittiği haberleri gelse de net bir açıklama yapılmadı. Bu konuda net ve sevindirici açıklamayı ise yine eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da rol alan ve Hızır Çakırbeyli karakterini canlandıran Oktay Kaynarca yaptı. İşte Sabina Toziya ile ilgili sevindiren haber.

Açıklamayı Dizideki Oğlu Yaptı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da rol alan ve rahatsızlanarak diziden ayrılmak zorunda kalan Makedonya doğumlu usta oyuncu Sabina Toziya’nın tedavisine ülkesinde devam ediliyor. Dizideki rol arkadaşı olan ve oğlu karakterini canlandıran usta oyuncu Oktay Kaynarca Sabina Toziya’nın sağlık durumu hakkında sorulan bir soruya cevap verdi. Oktay Kaynarca cevabında “gelen haberler fena değil. Yavaş yavaş kendine geliyor. İnşallah sağlığına kavuşup oyunculuğa devam edecek” ifadelerini kullandı. Bu sevindiren haber magazin basınında ve sosyal medyada yer alınca usta oyuncu Sabina Toziya’nın sevenleri de bu haber karşısında oldukça mutlu oldu.

Neler Yaşanmıştı?

Sabina Toziya Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alırken yılbaşı dolayısıyla verilen aradan istifade ederek tatilini geçirmek için memleketi Makedonya’ya gitti. Daha sonra Türkiye’ye geri dönmek için hazırlık yaparken bayıldı ve apar topar hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tetkiklerin ardından usta oyuncunun beyninde tümör olduğu anlaşıldı ve ameliyatına karar verildi. Makedonya Salık bakanı tarafından ameliyat edilen usta oyuncu ameliyat sonrası kısmi felç geçirdi. Tedavisine devam edilmek ve dinlenmek için memleketinde kalan Sabina Toziya’nın tedavisine de burada devam edildi. Birçok yapımda rol alan usta oyuncu son olarak Eşkıya dünyaya Hükümdar Olmaz’da Hızır Çakırbeyli’nin annesi Hayriye Çakırbeyli karakterini canlandırıyordu.

05-03-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar