Usta oyuncu Tilbe Saran’ın yeni projesi belli oldu

Usta oyuncu Tilbe Saran’ın yeni projesi belli oldu
Sıcak Kafa yapımında rol alan oyuncu Tilbe Saran’ın yeni projesi belli oldu. Hayranları merak ediyor, yer aldığı projelerdeki performansıyla adından söz ettiren Tilbe Saran kimdir?

Son olarak Sıcak Kafa yapımında rol alan usta oyuncu Tilbe Saran’ın yeni projesi belli oldu. Hayranları merak ediyor, yer aldığı projelerdeki performansıyla adından söz ettiren Tilbe Saran kimdir, hangi yapımlarda rol almıştır? Tilbe Saran ve yeni projesi haberimizde. Şimdi detaylar

Usta oyuncu Tilbe Saran’ın yeni projesi belli oldu

Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu’nun başrollerini paylaştığı OGM Pictures yapımı Çöp Adam izleyicisi tarafından ilgi çekmeye devam ediyor. Star Tv’de Çarşamba akşamları yayınlanan ve son bölümüyle reytinglerde ilk sıraya yerleşen dram ve gerilim dizisi kadrosunu usta isimlerle güçlendiriyor. Son bölümüyle Çarşamba akşamının en çok izlenen yapımı olan diziye uzun süredir ekranlarda görünmeyen usta oyuncu Tilbe Saran dahil oldu. Melek Gençoğlu ve Su Ersöz’ün kaleme aldığı Çöp Adam'ın kadrosuna katılan Tilbe Saran, psikolog karakterine hayat verecek.

Tilbe Saran Kimdir?

1961 İstanbul doğumlu Saran, İstanbul Belediye Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Kariyerine Dormen Tiyatrosu’nda başlayan Tilbe Saran, Kenter Tiyatrosu ile tanındı. Aksanat Prodüksiyon Tiyatrosu kurucularından olan Tilbe Saran radyo, sinema ve TV çalışmalarının yanı sıra seslendirme ve eğitmenlik yapmaktadır. Ünlü şovmen Rüstem Batum’la evlenen Tilbe Saran, hem yönetmen hem oyuncu olarak yer aldığı “Düğün” oyunu ile şöhrete ulaştı. Caner Alper‘in yazıp yönettiği “Sevgi” rolü ile Altın Portakal kazanan Tilbe Saran ilerleyen yaşına rağmen çalışmalarına devam etmektedir.

Rol Aldığı Projeler;

2014 – Şeref Meselesi (Zeliha Kılıç) (TV Dizisi)

2014 – Çekmeceler (Saadet) (Sinema Filmi)

2013 – İntikam (Hale) (TV Dizisi)

2012 – Dövmenin Dili (Seslendiren) (TV Filmi)

2011 – Zenne (Sevgi) (Sinema Filmi)

2009 – Turguaze (Meryem) (Sinema Filmi)

2008 – Beni Unutma (Havva) (TV Dizisi)

2004 – Troia (Seslendirme) (TV Dizisi)

1998 – Kaç Para Kaç (Parktaki Kadın) (Sinema Filmi)

1996 – Bir Erkeğin Anatomisi (Saime) (Sinema Filmi)

1994 – Kaygısızlar (Terbiye – 4) (TV Dizisi)

1986 – Çalıkuşu (Nazmiye) (TV Dizisi)

1985 – Züğürt Ağa (Nilgün Nazlı Seslendirmesi) (Sinema Filmi)

1985 – Gülüşan (Yaprak Özdemiroğlu Seslendirmesi) (Sinema Filmi)

1984 – Tutku (Hülya Avşar Seslendirmesi) (Sinema Filmi)

1983 – Kuruntu Ailesi (Didem) (TV Dizisi)

26-02-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar