Uyanış: Büyük Selçuklu 18. Bölüm İzle

Uyanış: Büyük Selçuklu 18. Bölüm İzle
Uyanış: Büyük Selçuklu 18. Bölüm İzle; 25 Ocak Pazartesi 18. Yeni Bölümüyle ekrana gelen Uyanış Büyük Selçuklu’nun 18. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde

Uyanış: Büyük Selçuklu 18. Bölüm İzle; Oyuncu Kadrosunda Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Mehmet Özgür, Ali Gözüşirin, Gürkan uygun ve Hatice Şendil’in rol aldığı Uyanış Büyük Selçuklu bu akşam saat 20.00’da TRT 1’de 18. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. Sezonun en dikkat çeken ve en büyük prodüksiyonlarından olan ve pazartesi günlerine adeta damga vuran dönem dizisi Uyanış Büyük Selçuklu her hafta seyirciyi yerinde hop oturup hop kaldırıyor. Özelikle aksiyon sahnelerliyle adından çokça söz ettiren ve her an bir şeyler olacak izlenimini seyirciye fazlasıyla veren dizi bu hafta yine heyecanlı bir bölümle geliyor. Hasan Sabbah’ın kimliğinin deşifre olmasıyla yeniden kurulan hikaye de bundan sonra nelerin olacağı heyecanla bekleniyor.

Uyanış Büyük Selçuklu Son Bölümde Neler Yaşandı?

TRT 1’in bu sezonun en başarılı ve en çok maliyetli yapımı Uyanış Büyük Selçuklu her hafta heyecanından hiçbir şey eksiltmeden yoluna devam ediyor. Son bölümde Hasan Sabbah’ın kimliğinin deşifre olmasıyla Melikşah ve Sencer hasan Sabbah’ı yakalamak için ellerinden geleni yapmışlardır. Bu arada Sencer’in obasını basan haçlılarda Sencer’in hışmından kurtulamamıştır. Yeni bölümde uçurumdan atıyla atlayan hasan Sabbah’ın akıbetinin ne olacağı ve Sencer turna arasındaki aşkın evlilikle son bulup bulmayacağı en çok merak edilen konulardan.

Uyanış Büyük Selçuklu 18. Bölümde Neler Olacak?

TRT 1’in pazartesi akşamlarının heyecanla takip edilen dizisi Uyanış Büyük Selçuklu bu akşam yine heyecanlı ve nefesleri kesen bir bölümle ekrana geliyor. Melikşah ve Nizamülmülk’ün elinden atıyla birlikte uçuruma atlayan Hasan Sabbah kurtulabilecek midir? Uçurumdan atlayan Hasan Sabbah’ın bundan sonraki planı nedir ve Selçuklu’ya nasıl zarar verecektir. Sencer annesi ve obasının intikamını almak için haçlıları bulmuş ve onları yok etmiş Markıs’u ise yakalamıştır. Sencer ve Markus arasında neler yaşanacaktır? Zübeyde Hatun Sencer’in obasına gidince burda Nizamülmülk’ün büyük sırrıyla karşılaşır ve Başulu Hatun’un ölmediğini öğrenir. Zübeyde Hatun bu sırrı Melikşah’a aktaracak mıdır yoksa o da sırra ortak mı olacaktır? Ayrıca Faysal ile Sencer arasındaki gerilim nasıl sonlanacaktır? Turna Hatun ile Sencer’in durumu ne olacaktır? Bütün bunlar ve daha fazlasının cevabı bu akşam ekrana gelecek Uyanış Büyük Selçuklu Dizisinin yayınlanacak 18. Yeni bölümünde saat 20.00’da cevap buluyor.

25-01-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar