Uyanış Büyük Selçuklu 25. Bölüm İzle

Uyanış Büyük Selçuklu 25. Bölüm İzle
Uyanış Büyük Selçuklu 25. Bölüm İzle; 15 Mart pazartesi akşamı 25. Yeni bölümüyle yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu’nun 25. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Uyanış Büyük Selçuklu 25. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Hatice Şendil, Mehmet Özgür, Gürkan Uygun ve Sevda Erginci’nin rol aldığı Uyanış Büyük Selçuklu Dizisinin bu akşam saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında 25. Bölümüyle ekranlara geliyor. Bu sezon başlayan ve sezonun en flaş yapımlarından olan ve pazartesi akşamlarının en çok reyting alan dizisi Uyanış Büyük Selçuklu her pazartesi seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Dönem dizisi olan Uyanış Büyük Selçuklu özellikle savaş sahneleriyle ve görkemli prodüksiyonuyla dikkatleri çekiyor. Büyük bir bütçeye sahip olan dizinin yayınlanan her bölümü pazartesi gününün en çok izlenen dizisi olurken TRT 1’in de başarılı yapımlarının başında yer alıyor. Uyanış Büyük Selçuklu bu akşam ekrana gelecek 25. Bölümüyle saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında.

Uyanış Büyük Selçuklu Son Bölümde Neler Yaşandı?

TRT 1 ekranlarının en çok reyting alan ve pazartesi akşamlarının en çok izlenen dizisi Uyanış Büyük Selçuklu heyecanlı sahneleriyle seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarıyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Melik Tapar sonunda annesinin yaşadığını örenmiş ve tüm sırları çözmüştür. Ancak annesinin yaptıklarını affetmez ve ona karşı tavır alır. Öbür taraftan Sencer şehit olan Türk Beyleri sebebiyle zor durumdadır ve bu işi çözemezse öldürülecektir. Sultan Melihşah’ın kardeşi Melik Tekiş ise yeni bir isyan hazırlığındadır ve gözünü iyice karartmıştır.

Uyanış Büyük Selçuklu 25. Bölümde Neler Yaşanacak?

TRT 1 ekranlarının başarılı yapımlarından Uyanış Büyük Selçuklu bu akşam 25. Yeni bölümüyle ekranlara gelirken yine seyirciye nefessiz bir bölüm izletecek. Dizinin bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde Sencer’in kendini aklayabilmek için yaptığı oyun sonunda her şey ortaya çıkacaktır. Bu sırada Melik Tekiş’in obasına giden Sultan Melikşah büyük bir tehlikededir ancak kardeşi onu öldürmeye cesaret edemeyecektir. Sencer’in karısı Turna Hatun ise Başulu Hatun ile Melik Tapar’ı görmüştür ancak bu sırada Hasan Sabbah tarafından yakalanmıştır. Hasan sabah ise Melik Tapar ile Başulu Hatun arasındaki sırrı çözerek Selçuklu’ya büyük bir zarar vermeye çalışmaktadır. Uyanış Büyük Selçuklu bu akşam yine heyecanlı sahnelerle ve gerilim dolu bir hikaye ile seyirciyle buluşuyor. Uyanış Büyük Selçuklu bu akşam 25. Bölümüyle saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında.

15-03-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar