Uyanış Büyük Selçuklu 26. Bölüm İzle

Uyanış Büyük Selçuklu 26. Bölüm İzle
Uyanış Büyük Selçuklu 26. Bölüm İzle; 29 Mart Pazartesi 26. Bölümüyle ekrana gelen Uyanış Büyük Selçuklu’nun yayınlanan 26. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde

Uyanış Büyük Selçuklu 26. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Mehmet Özgür, Gürkan Uygun, Hatice Şendil ve Sevda Erginci’nin rol aldığı Uyanış Büyük Selçuklu bu akşam 26. Bölümüyle saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Bu sezonun en büyük prodüksiyonlu yapımı olan ve pazartesi akşamlarında reyting rekorları kırarak liderliği kimselere bırakmayan Uyanış Büyük Selçuklu her bölüm seyirciyi ekrana kilitlemeyi ve nefessiz bir bölüm seyrettirmeyi başarıyor. Geçen hafta koronavirüs sebebiyle ekranlarda yer almayan ve seyircisini büyük merakta bırakan Uyanış Büyük Selçuklu bir haftanın ardından bu akşam 26. Bölümüyle ekranlarda. Uyanış Büyük Selçuklu bu akşam saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında.

Uyanış Büyük Selçuklu Son Bölümde Neler Yaşandı?

TRT 1 ekranlarının lider yapımlarından olan ve kanalın lokomotif yapımı olma özelliğini gösteren Uyanış Büyük Selçuklu yayınlanan son bölümde heyecanlı anlara sahne oldu. Sultan Melikşah içlerindeki hainin bulunması için Sencer’in planladı bir tuzağa katılınca hain olarak kardeşi Tekiş’i yakaladı. Öbür taraftan ise Batıniler ile olan büyük mücadelede Hasan sabah büyük sırrı örendi ve Sencer’in annesi Başulu Hatun’un Sultan Melikşah’ın eşi olduğunu ve Sencer’in de bir melik olduğunu anladı. Uyanış Büyük Selçuklu bu akşam yine heyecanlı bir bölümle ekranda olacak.

Uyanış Büyük Selçuklu 26. Bölümde Neler Yaşanacak?

TRT 1 ekranlarının sevilen ve başarılı dizisi Uyanış Büyük Selçuklu bu akşam yine heyecanlı bir bölümle ekrana geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümümde Sultan Melikşah’ın hain olarak ele geçirdi kardeşi Melik Tekiş’e ne yapacağı nasıl bir ceza vereceği merak konusu olurken Sencer’le Türkmen Beyleri arasındaki sorunda çözülmüş oldu. Öbür taraftan Hasan Sabbah kendi planını devreye sokmaya karar verdi. Hasan Sabah bütün planını Sencer’in annesi Başulu Hatun’un üzerine kurarak sırrı Sultan Sencer örenmeden Başulu Hatun’u ele geçirmeyi planlar. Bunun için gerenleri yaparken Nizamülmülk ise artık sırrın açıklanması gerektiğinin kararını vermiştir. Öbür taraftan Ömer Hayyam’ın hazırladı takvimi ele geçirerek Hasan Sabbah’a vermeye çalışan Fida yakalanabilecek midir ve Nizamülmülk bu konuda neler yapacaktır. Ömer Hayyam’ın durumu nasıldır? Tüm bunlar ve daha fazlası bir haftalık aranın ardından bu akşam ekrana gelecek Uyanış Büyük Selçuklu’nun 26. Bölümünde cevap buluyor. Uyanış Büyük Selçuklu bu akşam saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında.

29-03-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar