Uyanış: Büyük Selçuklu 28.Bölüm İzle

Uyanış: Büyük Selçuklu 28.Bölüm İzle
Öldü zannettiği eşini karşısında gören Melikşah, onu affedecek mi? Hanedan üyeleri veliahtlığı ortaya çıkan Sencer'i kabullenebilecek mi?

Ekin Koç, Buğra Gülsoy’un başrolünü paylaştığı, Emre Konuk’un senaryosunu yazdığı Uyanış: Büyük Selçuklu TRT1 ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanmaya devam ediyor. Gün birinciliğini hiçbir diziye kaptırmayan Uyanış: Büyük Selçuklu 28. bölümünde Başulu’yu Hasan Sabbah ve Batıniler’den kurtaran Melikşah, öldü zannettiği karısıyla yüzleşiyor. Sırrın ortaya çıkmasıyla Nizamülmülk, sultana yalan söylediği için nasıl bir hükümle karşılaşacak? Sırrın faş edilmesine Selçuklu hanedanı üyeleri ne diyecek? Sencer’in ve anasının saraydan ayrıldığı Uyanış: Büyük Selçuklu 28. Bölümüne buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Uyanış: Büyük Selçuklu 28.Bölüm İzle

Ekin Koç, Buğra Gülsoy, Hatice Şendil, Mehmet Özgür ve Gürkan Uygun’un başrollerini paylaştığı Emre Konuk’un yönettiği Uyanış: Büyük Selçuklu 28. Bölümünde yine gerilim ve aksiyon, dizi severleri ekrana kilitleyecek. Diriliş, Kutül Emare, Payitaht gibi tarihi dönem dizileriyle rakiplerine büyük fark atan TRT1’in yeni dizisi Uyanış’ta ayrıca Sevda Erginci, Cemal Toktaş, Osman Sonant, Leyla Feray, İlker Kızmaz, Ali Gözüşirin, Çiğdem Selışık Onat, Murat Garipağaoğlu ve Erdem Akakçe gibi usta isimler de görev yapıyor.

Melikşah, Başulu’yu affedecek mi?

Şelemzar’ı ele geçiren Hasan Sabbah ve Batıniler, esir tuttukları Başulu karşılığında Melikşah’tan Nizar’ın Hilati’ni istemişlerdi. Hilati Sencer’e vererek Sabbah’a tuzak kuran Melikşah, hem Başulu’yu hem de Hilati kurtarır. Hem esir tuttuğu Başulu’dan hem de Hilattan olan Hasan Sabbah yeni bir plan kurar. Saraya dönen Sencer, Nizamülmülk, Tapar ve Başulu, Melikşah ile yüzleşir ve sır ortaya çıkar. Yıllar sonra öldü zannettiği karısını karşısında gören Melikşah, ilk karısını affedecek mi? Yıllardır bu sırrı gizleyen Nizamülmülk, sultana yalan söylediği için nasıl bir hükümle karşılaşacak?

Selçuklu hanedanı karışıyor

Sırrın ortaya çıkmasıyla tüm Selçuklu hanedanı karışır. Başulu’nun ve oğlu Sencer’in gizli bir veliaht olarak ortaya çıkmasını Hanedan üyeleri nasıl karşılayacak? Melikşah’tan önce sırrı öğrenen ve ortaya çıkmaması için çabalayan Terken’in Başulu’ya karşı giriştiği eylem planı başarıya ulaşacak mı? Saraydan ayrılan Sencer ve annesi Başulu’nun mücadelede yardımcı olacak kişiyle karşılaştıkları Uyanış: Büyük Selçuklu 28. Son bölüm 12 Nisan Pazartesi saat 20.00’de TRT1’de. Keyifli seyirler.

12-04-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar