Eşi Tolga Akış'tan ayrılan Zeynep Bastık'tan şaşırtıcı açıklama!

Eşi Tolga Akış'tan ayrılan Zeynep Bastık'tan şaşırtıcı açıklama!
Zeynep Bastık, boşandığı eşi Tolga Akış ile ilgili açıklama yaptı. Zeynep Bastık neden boşandığını açıkladı! İşte Zeynep Bastık'ın boşanma sebebi.

2021 yılında dünya evine giren Zeynep Bastık ile Tolga Akış, geçtiğimiz aylarda yollarını ayırarak boşandılar. Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık biten evliliği ile ilgili ilk kez açıklama yaptı. 3 yıllık beraberliğin ardından yollarını ayıran çift ile ilgili tüm merak ettiklerinizi sizler için derledik. İşte tüm detaylar.

Eşi Tolga Akış'tan ayrılan Zeynep Bastık'tan şaşırtıcı açıklama!

Ayrılığın ardından daha çok işine yoğunlaşan Zeynep Bastık, 'Kimse boşanmak için evlenmiyor ama biz eş olma durumunu beceremedik. Birbirimizi yıpratmadan bu işin yürümediğini gördük ve ayrılık kararı aldık. Hala görüşüyor, çalışıyoruz ama eş ve sevgili olma durumu bizim için bitti. Eş olma durumunu sürdürmek zorunda olmadığımızın farkına vardık' sözlerini kullanarak ilk kez açıklama yaptı.

3 yıl önce dünya evine girdiği eşi Tolga Akış ise ayrılık haberinin ardından 'Haber doğru fakat Zeynep benim sevgilim veya eşim değil, ailem. Evlilik işini çok beceremedik evet ama birlikte becerebildiğimiz çok fazla şey var. Onları yapmaya ve birbirimizin başına bela olmaya devam edeceğiz. Seni çok seviyorum Zeyno'cuğum.' sözleri ile basın açıklaması yapmıştı.

Şarkıcı Zeynep Bastık kaç yaşında?

8 Temmuz 1993 yılında dünyaya gelen Zeynep Bastık, Çanakkale doğumludur. 29 yaşındaki ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, 2010 yılında profesyonel müziğe başlamıştır. Bir süre Anadolu Ateşi grubunda dansçı olarak yer alan Zeynep Bastık, İstanbul, Bursa ve İzmir gibi şehirlerde sahne almıştır. Youtube üzerinden yayınladığı videoları ile büyük ilgi gören Zeynep Bastık, bunların yanı sıra Adı Mutluluk, Yasak Elma, Sil Baştan ve Umuda Kelepçe Vurulmaz gibi dizilerde rol almıştır. 2019 ve 2020 yıllarında Adidas ile Elidor'un reklam yüzü olan Zeynep Bastık, 2021 yılında ise Exxen adlı dijital plartformda Zeynep Bastık ve Konukları adlı programı sunmuştur.

Zeynep Bastık'ın eşi (Tolga Akış) kimdir?

1984 yılında dünyaya gelen Tolga Akış, Bursa doğumludur. Çeşitli ajanslarda uzun yıllar çalışan Tolga Akış, günümüzde ise kendi ajansını yönetmeye devam ediyor. 2021 yılında Zeynep Bastık ile dünya evine giren Tolga Akış, geçtiğimiz aylarda eşinden ayrıldı.

19-09-2022
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar