Var Bunlar Dizisi beIN Connet’te Başlıyor

Var Bunlar Dizisi beIN Connet’te Başlıyor
internet yayın platformlarında yayınlanan dizilere bir yenisi daha ekleniyor. beIN Connet'te yayınlanacak dizi 21 Temmuz'da ilk bölümüyle seyirciyle buluşuyor.

İnternet yayın platformları dizi alanında televizyon kanallarına çok ciddi rakip olmaya başladı ve hatta televizyon kanalarını geride bırakmaya başladı. Bunda en önemli etken dijital yayın platformlarının dizilerinin hem bölüm sayısı ve hem de süre olarak kısa olması ve senaryoların sezon olarak toptan yazılarak iç içe çekilmesi. Bu durum hem yapım şirketlerinin hem de oyuncuların işine geliyor. Üstelik ulusal kanallardaki içerik sorunları dijitallerde fazla sorun olmayınca sektör bu alana hızla kayıyor. Türkiye pazarında faaliyet gösteren beIN Connet’te bu alanda yerli içerikleri seyirciye buluşturan internet yayın platformlarından biri. Bugüne kadar değişik formatta dizileri seyirciyle buluşturan platform yeni bir yerli içeriği seyirciyle buluşturmaya hazırlanıyor. Seyircinin merakla beklediği Var Bunlar adlı dizinin hazırlıkları ve çekimleri tamamlandı ve dizinin beIN Connet’teki yayın günü belli oldu. Var Bunlar adlı dizi 21 Temmuz Perşembe günü yayınlanmaya başlıyor.

Var Bunlar Başlıyor

Z Medya tarafından hazırlanan Var Bunlar adlı yerli içerik 21 Temmuz Perşembe günü internet yayın platformu beIN Connet’te başlıyor. Uzun süredir hazırlıkları süren dizi komedi ve macera türünde olacak. Giray Altınok ve Kerem Özdağ’ın rol aldığı dizi her bölümde ünlü bir oyuncuyu konuk olarak alacak ve seyirciyle buluşacak. Özgün içeriğiyle dikkatleri çeken dizinin ilk yayın günü şimdiden heyecanla beklenmeye başladı. Samet ve Tufan adlı iki arkadaşın başından geçen olayların hikaye edilerek seyirciye aktarıldığı dizinin seyirci tarafından beğenileceği bekleniyor. Yayın kanalı konusunda bir süre belirsizlik yaşayan Var Bunlar dizisi sonunda dijital yayın platformu beIN Connet’le anlaşmış ve burada yayınlanacağı duyurulmuştu.

Ünlü Oyuncular Konuk Olacak

Z Medya tarafından hazırlanan ve başrolünde Giray Altınok ve Kerem Özdoğan’ın Tufan ve Samet karakterleriyle yer aldığı Var Bunlar adlı dizi Perşembe günü başlıyor. beIN Connet’te yayınlanacak dizide iki arkadaşın serüvenleri konu edilecek. Dizide iki oyuncuya ek olarak her hafta ünlü bir oyuncu yer alacak. Dizinin ilk üç bölümünde konuk oyuncu olarak yer alacak oyuncular ise Özgür Ozan, Kerimcan Kamal, Aslı Bekiroğlu ve Burcu Gönder konuk oyuncu olarak yer alacak. Var Bunlar ilk bölümüyle 21 Temmuz Perşembe beIN Connet’te seyirciyle buluşuyor.

20-07-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar