Veda Mektubu’nun Yayın Tarihi Belli Oldu

Veda Mektubu’nun Yayın Tarihi Belli Oldu
Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan ve uzun süredir tanıtımları kanal ekranlarında yayınlanan Veda Mektubu’nun yayın tarihi belli oldu.

Televizyon ekranlarında yeni yayınlanacak diziler arasında iddiası ile öne çıkan yapımlardan biri olan Veda Mektubu’nun yayın tarihi belli oldu. Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan ve Most Prodüction tarafından hazırlanan Dram ve aşk türündeki yeni dizi seyirci tarafından da uzun bir süredir merakla bekleniyordu. Deprem dolayısıyla yayın tarihi belli bir süre ertelenen Veda Mektubu’nun yayın tarihi sonunda belli oldu. Yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği ve yönetmen koltuğunda Deniz Çelebi Dikilitaş’ın oturduğu dizinin hikayesini Gamestory yazarken senaryoyu ise Deniz Akçay kaleme alıyor. Ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay’ın başrolünde yer aldığı dizide Nurgül Yeşilçay’a Selim Bayraktar eşlik ediyor. Merakla beklenen dizinin yayın tarihi ise 27 Şubat Pazartesi olarak belirlendi.

Veda Mektubu 27 Şubat’ta Yayında

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan ve Most Prodüction tarafından hazırlanan yeni dizilerden Veda Mektubu’nun yayın tarihi belli oldu. Uzun süredir üzerinde çalışılan dizinin yayın tarihi Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem dolayısıyla ertelenmişti. Kanal D tarafından açıklanan tarihe göre dizi 27 Şubat Pazartesi akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek. Kanalın da iddialı yapımları arasında gösterilen dizi dram türünde ele alınıyor. Deniz Çelebi Dikilitaş’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin oyuncuları ise birbirinden ünlü isimlerden oluşuyor. Dizinin oyuncuları kadar konusu da seyircinin ilgisini çekerken özellikle iki farklı neslin aynı olayları yaşaması dikkatleri çekiyor.

Veda Mektubu Konusu Ne ve Oyuncuları Kimler?

Most Prodüction tarafından hazırlanan ve Kanal D ekranlarında 27 Şubat Pazartesi akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek yeni dizi Veda Mektubu, bir mektupla ayrılan Alanur ve Ziya’nın yıllar sonra çocuklarının birbirine aşık olmasıyla yeniden kesişen yollarını ve ikilinin geçmişte yaşadıkları aşkın ve yaşananların sorgulanmasının hikayesini anlatıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Kadroda yer alan oyuncular arasında

-          Nurgül Yeşilçay

-          Selim Bayraktar

-          Hakan Karsak

-          Ümmü Putgül

-          Hande Elaman

-          Hazar Motan

-          Ahmet Kaynak

-          Elif çakman

-          Kerem Alp Kabul

-          Elif Ulusoy

-          Elena Viunova

-          Deniz Altan ve

-          Asya Kasap yer alıyor.

21-02-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar