Vermem Seni Ellere Dizisi Final Kararı Aldı

Vermem Seni Ellere Dizisi Final Kararı Aldı
Atv ekranlarında yaz aylarında yayınlanmaya başlayan ve aldığı reytinglerle hayal kırıklığı yaratan Vermem Seni Ellere için final kararı alındı.

Televizyon kanalları milyonlarca lira harcayarak hazırladıkları yapımlardan verim elde edemedikleri zaman ne yazık ki bu yapımlar için fazla bir şans kalmıyor. Kanallar zarar etmemek için bir an önce bu yapımları yayın akışından çıkarıyor ve yüzlerce kişinin ekmek kapısı olan dizi yayından kaldırılıyor. Bu yaz televizyon ekranlarında değişik format ve içerikte birçok yaz dizisi hazırlandı. Kanallar seyirciyi kendi ekranlarına çekmek için ünlü isimlerden oluşan kadrolarla seyirci karşısına çıktı. Yapım şirketleri tarafından hazırlanan ve yayına büyük iddialar ile başlayan diziler reyting yarışlarında kimi zaman ne yazık ki geride kaldı. Bu yapımlardan biri olan ve Atv ekranlarında yayınlanan yaz dizilerinden Vermem Seni Ellere ne yazık umutla başladığı yayın hayatında hüsranı yaşadı ve dizi için final kararı alındı.

9. Bölümde Final Yapacak

AKN Film tarafından hazırlanan ve Atv ekranlarında yayınlanan Vermem Seni Ellere dizisinden sevenlerine kötü haber geldi. Henüz beş bölüm yayınlanan dizinin gelen reytingleri sonunda kanal ve yapım şirketi dizinin erken final yapmasına karar verdi. Emre Bey ve Buse Meral’in başrolünde yer aldığı dizinin 9. Bölümde final yapmasına karar verildi. Ali Balcı’nın yönetmen koltuğunda oturduğu ve Şehrazat Tunus Taşçı, Damla Küçer ve Samed Aslan’ın senaryosunu kaleme aldığı Vermem Seni Ellere dizisi romantik komedi türünde ele alınıyor. Filipinler menşeli bir dizi olan Forevermore’den uyarlanan ve Karadeniz Bölgesi’nde çekilen Vermem Seni Ellere dizisinin erken final yapma kararı yaz dizilerinin de yavaş yavaş erken finalle tanışmaya başladıklarını gösteriyor.

Vermem Seni Ellere Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

AKN Film tarafından hazırlanan ve Atv ekranlarında yayınlanan Vermem Seni Ellere erken final kararı alarak 9. Bölümde seyirciye veda edecek. Kadrosunda genç ve yetenekli simlerle tecrübeli isimlerin bir arada olduğu dizinin kadrosunda

-          Emre Bey

-          Buse Meral

-          Fatih Al

-          Filiz Ahmet

-          Cihat Tamer

-          Bülent Alkış

-          Goncagül Sunar

-          Bahtiyar Engin

-          Burak Can

-          İlayda Ildır

-          Sinan Özer

-          Kayhan Açıkgöz ve

-          Meriç Özkaya yer alıyor. Dizi 9. Bölümle birlikte final yaparak ekranlara veda edecek.

02-08-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar