Vildan Atasever nişanlandı!

Vildan Atasever nişanlandı!
Güzel oyuncu Vildan Atasever nişanlandı! İş insanı sevgilisi Erkan Akdemir ile sade bir kız isteme töreniyle evliliğe ilk adımını atan Atasever ikinci kez nikah masasına oturacak.

TRT 1 ekranlarında perşembe akşamları yayınlanan Tek Yürek dizisinde İlknur Zengin karakterine hayat veren Vildan Atasever dün akşam kız isteme ve nişan heyecanını birlikte yaşadı. Bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Erkan Akdemir ile sade bir törenle nişanlanan güzel oyuncu müjdeli haberi sosyal medya üzerinden sevdikleriyle paylaştı. Atasever ailesinin Çatalca’daki çiftlik evinde yakın dostların ve ailelerin katılımıyla düzenlenen törende evliliğe ilk adımlarını atan çiftin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

İş insanı sevgilisi Erkan Akdemir ile geçtiğimiz ağustos ayında Belgrad ormanında yürüyüş yaparken tanıştıklarını söyleyen güzel oyuncu ilişkilerini kısa zaman da olsa resmiyete taşımak istediklerini söylemişti. Daha önce kendisi gibi oyuncu İsmail Hacıoğlu ile evlenen ve 2015 yılında boşanan Atasever, şimdiki düğün tarihini merak edenler için; ”Ailelerimiz tanıştı ve ilişkimizi destekledi. Bugün yeni bir güne uyandım ve Çok mutluyum. Ailelerimiz arasında örf ve adetlerimize uygun bir şekilde isteme ve nişanımız oldu. Yaz sonunda tüm sevdiklerimizin katılacağı kır düğünü yapmayı planlıyoruz” dedi. 

Atasever dün akşam nişanında yaşadığı heyecanı İnstagram hesabı üzerinden sevdikleriyle paylaştı. Nişan töreninde kendisine destek olan herkes için teşekkür mesajı yayınlayan oyuncu müstakbel eşinin kahve tepsisini tuttuğu kareyi paylaşıp “Adettendir dediler, tuzlu kahveyi içirdik” notunu düştü.

VİLDAN ATASEVER KİMDİR?

Oyuncu Vildan Atasever 26 Temmuz 1981 tarihinde Bursa'da dünyaya gelmiştir. Erzumlu bir ailenin 5 çocuğundan biridir. İlk oyunculuk deneyimini Perihan Mağden'in yazdığı, Kutluğ Ataman'ın yönettiği İki Genç Kız filminde Handan rolünde yaşamıştır. Daha sonra Kurtlar Vadisi adlı dizide oynamış 2005 yılında komedi dizisi Kadın İsterse'de canlandırdığı Buket rolüyle sevilmiştir. Daha sonra 2006 yılında gösterime giren Kader filminde yer almış ve 18. Ankara Uluslararası Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülüne layık görülmüştür. Yaralı Yürek, Bıçak Sırtı, Osmanlı Cumhuriyeti, Samanyolu, Başrolde Aşk, Yazın Öyküsü, Muhteşem Yüzyıl Kösem ve Klavye Delikanlıları gibi dizi ve filmlerde önemli karakterler hayat vermiş başarılı oyuncularla başrolü paylaşmıştır.

Ödülleri 
2005 - 42. Altın Portakal Film Festivali, En İyi Kadın Oyuncu 
2007 - 18. Ankara Uluslararası Film Festivali, En İyi Kadın Oyuncu 
2015 - 20. Sadri Alışık Sinema Ödülleri, Dram dalında "Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu

28-04-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar